Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: BSOD problems

20 Aug 2011   #1

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 
BSOD problems

Hello, since I built my computer I have suffered from random yet infrequent (once a month or so) BSOD crashes. I recently had to replace my mother board and reinstall my copy of Windows 7 home premium 64 bit, this was about a month ago. Since then the crashes have become more frequent. To top that off a few days ago I purchased a new power supply and case so I could put my Sapphire HD 6870 in crossfire, since making the installation and enabling crossfire my computer has been going haywire giving me BSOD crashes every 15 minutes or so and freezing my games and exiting out of them. I have attached the requested files in a .rar file. Any help would be much appreciated, as I am quite stumped on what to do here.

My System SpecsSystem Spec
.

20 Aug 2011   #2

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

Additional information:

Is Windows 7 . . . -
x86 (32-bit) or x64 ?
x64
the original installed OS on the system?
Widows 7 home premium x64 -
an OEM or full retail version?
full retail version
What is the age of system (hardware)? processor, HDD and ram from 2009. first Sapphire HD from 2010, second from 2011.
What is the age of OS installation
(have you re-installed the OS?) Original installation in 2009, new installation approximately 1 month ago.


Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
BCCode: 1a
BCP1: 0000000000041284
BCP2: 000000002B1C2001
BCP3: 00000000000066FE
BCP4: FFFFF70001080000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\082011-16348-01.dmp
C:\Users\Max\AppData\Local\Temp\WER-26176-0.sysdata.xml
My System SpecsSystem Spec
20 Aug 2011   #3

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

First thing you need to do is update to SP1. This might help with some problems
Learn how to install Windows 7 Service Pack 1 (SP1)

Please run these tests and report back the results
1. Memtest86 - Run for 7-8 passes - RAM - Test with Memtest86+
2. Prime95 - Run all three tests for 3-4 hours each or until fail - http://www.sevenforums.com/tutorials...t-prime95.html

Do you have CCC installed? If you do try removing it along with the video card drivers and then reinstall just the drivers.


BSOD BUGCHECK SUMMARY
Code:

Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat Aug 20 13:18:30.877 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:10:40.673
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+4ac3 )
BUGCHECK_STR:  0x1a_41284
PROCESS_NAME:  WinSAT.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x1a_41284_nt!_??_::FNODOBFM::_string_+4ac3
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat Aug 20 13:07:02.702 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 1:14:10.325
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmdag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmdag.sys
Probably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+4d761 )
BUGCHECK_STR:  0xA0000001
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0xA0000001_atikmdag+4d761
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat Aug 20 02:03:03.272 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 3:55:09.068
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmdag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmdag.sys
Probably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+1aa1a0 )
EXCEPTION_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000094 - {EXCEPTION}  Integer division by zero.
BUGCHECK_STR:  0x7E
PROCESS_NAME:  csrss.exe
ERROR_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000094 - {EXCEPTION}  Integer division by zero.
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x7E_atikmdag+1aa1a0
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Fri Aug 19 21:19:08.942 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:42:49.738
Probably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+3c95eb )
EXCEPTION_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at 0x%08lx referenced memory at 0x%08lx. The memory could not be %s.
BUGCHECK_STR:  0x3B
PROCESS_NAME:  witcher2.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x3B_atikmdag+3c95eb
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Fri Aug 19 19:09:16.623 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 6:43:22.419
Probably caused by : win32k.sys ( win32k!xxxInternalDoPaint+19 )
EXCEPTION_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at 0x%08lx referenced memory at 0x%08lx. The memory could not be %s.
BUGCHECK_STR:  0x3B
PROCESS_NAME:  firefox.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x3B_win32k!xxxInternalDoPaint+19
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Fri Aug 19 12:24:41.399 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:55:17.133
*** WARNING: Unable to verify timestamp for intelppm.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for intelppm.sys
Probably caused by : intelppm.sys ( intelppm+2c61 )
BUGCHECK_STR:  0x9C_GenuineIntel
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x9C_GenuineIntel_intelppm+2c61
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Fri Aug 19 00:44:35.246 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 3:17:57.058
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+79c8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Thu Aug 18 02:27:38.870 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:44:51.666
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+42c75 )
BUGCHECK_STR:  0x1a_41287
PROCESS_NAME:  metro2033.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x1a_41287_nt!_??_::FNODOBFM::_string_+42c75
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Mon Aug 15 15:39:14.079 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 2 days 1:51:40.813
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!CmpKcbCacheLookup+1dd )
BUGCHECK_STR:  0x50
PROCESS_NAME:  svchost.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x50_nt!CmpKcbCacheLookup+1dd
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat Aug 13 13:46:49.714 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 1 days 11:31:16.725
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmdag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmdag.sys
Probably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+4d761 )
BUGCHECK_STR:  0xA0000001
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0xA0000001_atikmdag+4d761
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Fri Aug 12 02:14:52.128 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 3 days 22:10:34.862
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+4ac3 )
BUGCHECK_STR:  0x1a_41284
PROCESS_NAME:  Installer.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x1a_41284_nt!_??_::FNODOBFM::_string_+4ac3
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Mon Aug  8 04:03:07.138 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 1 days 1:53:08.872
Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiBadShareCount+4c )
BUGCHECK_STR:  0x4E_99
PROCESS_NAME:  svchost.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x4E_99_nt!MiBadShareCount+4c
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Fri Aug  5 21:43:35.498 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 23:34:47.232
Probably caused by : hardware ( nt!MiDeleteSystemPagableVm+3e4 )
BUGCHECK_STR:  0xA
PROCESS_NAME:  plugin-contain
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_IP_MISALIGNED
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Thu Aug  4 22:07:31.079 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 1:31:12.813
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!KiDoubleFaultAbort+b2 )
BUGCHECK_STR:  0x7f_8
PROCESS_NAME:  AppleMobileDev
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x7f_8_nt!KiDoubleFaultAbort+b2
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sun Jul 31 23:37:50.888 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 9:09:21.637
Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiBadShareCount+4c )
BUGCHECK_STR:  0x4E_99
PROCESS_NAME:  firefox.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x4E_99_nt!MiBadShareCount+4c
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
  
My System SpecsSystem Spec
.


20 Aug 2011   #4

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by mgorman87 View Post
First thing you need to do is update to SP1. This might help with some problems
Learn how to install Windows 7 Service Pack 1 (SP1)

Please run these tests and report back the results
1. Memtest86 - Run for 7-8 passes - RAM - Test with Memtest86+
2. Prime95 - Run all three tests for 3-4 hours each or until fail - http://www.sevenforums.com/tutorials...t-prime95.html

Do you have CCC installed? If you do try removing it along with the video card drivers and then reinstall just the drivers.


BSOD BUGCHECK SUMMARY
Code:

Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat Aug 20 13:18:30.877 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:10:40.673
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+4ac3 )
BUGCHECK_STR:  0x1a_41284
PROCESS_NAME:  WinSAT.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x1a_41284_nt!_??_::FNODOBFM::_string_+4ac3
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat Aug 20 13:07:02.702 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 1:14:10.325
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmdag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmdag.sys
Probably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+4d761 )
BUGCHECK_STR:  0xA0000001
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0xA0000001_atikmdag+4d761
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat Aug 20 02:03:03.272 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 3:55:09.068
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmdag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmdag.sys
Probably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+1aa1a0 )
EXCEPTION_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000094 - {EXCEPTION}  Integer division by zero.
BUGCHECK_STR:  0x7E
PROCESS_NAME:  csrss.exe
ERROR_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000094 - {EXCEPTION}  Integer division by zero.
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x7E_atikmdag+1aa1a0
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Fri Aug 19 21:19:08.942 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:42:49.738
Probably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+3c95eb )
EXCEPTION_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at 0x%08lx referenced memory at 0x%08lx. The memory could not be %s.
BUGCHECK_STR:  0x3B
PROCESS_NAME:  witcher2.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x3B_atikmdag+3c95eb
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Fri Aug 19 19:09:16.623 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 6:43:22.419
Probably caused by : win32k.sys ( win32k!xxxInternalDoPaint+19 )
EXCEPTION_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at 0x%08lx referenced memory at 0x%08lx. The memory could not be %s.
BUGCHECK_STR:  0x3B
PROCESS_NAME:  firefox.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x3B_win32k!xxxInternalDoPaint+19
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Fri Aug 19 12:24:41.399 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:55:17.133
*** WARNING: Unable to verify timestamp for intelppm.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for intelppm.sys
Probably caused by : intelppm.sys ( intelppm+2c61 )
BUGCHECK_STR:  0x9C_GenuineIntel
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x9C_GenuineIntel_intelppm+2c61
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Fri Aug 19 00:44:35.246 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 3:17:57.058
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+79c8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Thu Aug 18 02:27:38.870 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:44:51.666
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+42c75 )
BUGCHECK_STR:  0x1a_41287
PROCESS_NAME:  metro2033.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x1a_41287_nt!_??_::FNODOBFM::_string_+42c75
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Mon Aug 15 15:39:14.079 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 2 days 1:51:40.813
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!CmpKcbCacheLookup+1dd )
BUGCHECK_STR:  0x50
PROCESS_NAME:  svchost.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x50_nt!CmpKcbCacheLookup+1dd
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat Aug 13 13:46:49.714 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 1 days 11:31:16.725
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmdag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmdag.sys
Probably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+4d761 )
BUGCHECK_STR:  0xA0000001
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0xA0000001_atikmdag+4d761
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Fri Aug 12 02:14:52.128 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 3 days 22:10:34.862
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+4ac3 )
BUGCHECK_STR:  0x1a_41284
PROCESS_NAME:  Installer.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x1a_41284_nt!_??_::FNODOBFM::_string_+4ac3
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Mon Aug  8 04:03:07.138 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 1 days 1:53:08.872
Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiBadShareCount+4c )
BUGCHECK_STR:  0x4E_99
PROCESS_NAME:  svchost.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x4E_99_nt!MiBadShareCount+4c
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Fri Aug  5 21:43:35.498 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 23:34:47.232
Probably caused by : hardware ( nt!MiDeleteSystemPagableVm+3e4 )
BUGCHECK_STR:  0xA
PROCESS_NAME:  plugin-contain
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_IP_MISALIGNED
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Thu Aug  4 22:07:31.079 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 1:31:12.813
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!KiDoubleFaultAbort+b2 )
BUGCHECK_STR:  0x7f_8
PROCESS_NAME:  AppleMobileDev
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x7f_8_nt!KiDoubleFaultAbort+b2
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sun Jul 31 23:37:50.888 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 9:09:21.637
Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiBadShareCount+4c )
BUGCHECK_STR:  0x4E_99
PROCESS_NAME:  firefox.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x4E_99_nt!MiBadShareCount+4c
BiosReleaseDate = 02/23/2011
SystemManufacturer =                                 
SystemProductName =                                 
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz"
MaxSpeed:     2800
CurrentSpeed: 2800
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
  
I forgot that when i reinstalled I didn't have internet access so that would be why I'm missing the service pack. I'm downloading it now though. I will also run those tests.

I do have CCC installed so I will try reinstalling it and report back with what happens. Thanks for the help!
My System SpecsSystem Spec
21 Aug 2011   #5

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

Ok so I've ran memtest86 and it said my RAM was all good. Im starting to think this is a problem with my graphics cards, the older the game I play is the less if crashes. Games like the Witcher 2 will crash after 5 minutes where Counter-Strike Source can be played almost indefinitely.

I will run Prime 95 and report back the results.
My System SpecsSystem Spec
21 Aug 2011   #6

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

Ok so while attempting to run the first two tests the program told me that it was unable to detect some of the hyperthreaded logical CPUs and then just sat there saying . when I ran the third test it ended up ending about a minute later with all of the "workers" stopped. Each claiming to have discovered an error. Does this program have a bug report I can save?
My System SpecsSystem Spec
22 Aug 2011   #7

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

I think if you extract the exe to your desktop then it should create a file called results.txt
My System SpecsSystem Spec
26 Aug 2011   #8

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

Alright, now that I've gotten a new CPU cooler and some more fans I've got my computer up and running again. I've had just two blue screen errors in the last couple days. My RAM is fine, after running memtest I received no errors. I will be running prime 95 now to see what's up with my pc. I did a disc defragmentation today to see if that helped, so far I'm not sure if it has. Here's the data from my latest crash:

Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
BCCode: 50
BCP1: FFFFF8A00E3B3228
BCP2: 0000000000000000
BCP3: FFFFF88005BD7D0D
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\082611-18033-01.dmp
C:\Users\Max\AppData\Local\Temp\WER-35802-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:
Windows 7 Privacy Statement - Microsoft Windows

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2011   #9

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

Ok I just don't know what to do now, I started running into trouble when trying to do a fresh install of CCC, when trying to install certain parts of the program the progress bar would just reset itself and said parts would eventually be given up on by my computer thus leaving the program incomplete. I tried installing 5 times and finally got it to work. When I tried to install all the needed updates from windows update my computer failed every single one of them, giving me a 8007007b error. There seemed to be a problem with windows installer. So I attempted to fix the problem to no avail, as a last resort I put in my Windows 7 disc to do an upgrade and replace existing files which were corrupt. The upgrade failed too, so I decided to back up my files and do a clean install, which worked just fine. Now I'm running into the same exact problem when trying to use windows update, I'm getting the 8007007b error on all the updates set to be installed.

I don't know what the problem is but it's definitely between one of two things, either my processor not being able to work with the required data (as seen with numerous blue screen and apphang crashes when I play 3d games) or it's my hard drive not being able to have files properly installed on it. Someone PLEASE help me, I'm going crazy here.
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2011   #10

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

Here are the results from all 3 Prime95 tests, on the first one I tested for 6 hours and eventually workers 4 and 6 stopped working.The second one started with most of the workers stopping within a5 seconds or so with another stopping every 10-15 minutes.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 BSOD problems




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

й Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:03 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33