Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: BSOD on new machine

22 Aug 2011   #1

Windows 7 Home Premium x64
 
 
BSOD on new machine

I just built my new machine, all new parts. Am now done installing drivers and getting everything running, but have BSOD's. Must be drivers I think, and it seems to happen when the I use more computer resources.

If someone could go over my minidump and tell me which driver it is, I would be thankful!

Windows 7 Home Premium x64
AMD Phenom II X6 1100T
Crosshair V Formula - MoBo
16GB DDR3 Corsair Vengance (4 x 4GB)
ASUS ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 GeForce GTX 570 (Fermi) - Video Card


My System SpecsSystem Spec
.

22 Aug 2011   #2

Windows 7 Home Pre
 
 

How much power Do you have.
My System SpecsSystem Spec
22 Aug 2011   #3

Windows 7 Home Pre
 
 

Looks like that Symantec Iron Driver is causing you trouble, Are you using Symantec Products. Reinstall this and see if this helps.
My System SpecsSystem Spec
.


22 Aug 2011   #4

Windows 7 Home Premium x64
 
 

800W Power Supply

Running Norton 360

I saw the problem there and so I uninstalled and reinstalled.

Is that the ONLY thing showing errors?
My System SpecsSystem Spec
22 Aug 2011   #5

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Krumlov View Post
800W Power Supply

Running Norton 360

I saw the problem there and so I uninstalled and reinstalled.

Is that the ONLY thing showing errors?
No, it is not. In all of your 4 crashes, your e1q62x64.sys (Intel Ehternet Driver) is most probably the true cause. I would re-install it using the newest available.


Unable to load image \SystemRoot\system32\DRIVERS\e1q62x64.sys, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for e1q62x64.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for e1q62x64.sys
Probably caused by : e1q62x64.sys
My System SpecsSystem Spec
22 Aug 2011   #6

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by zigzag3143 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Krumlov View Post
800W Power Supply

Running Norton 360

I saw the problem there and so I uninstalled and reinstalled.

Is that the ONLY thing showing errors?
No, it is not. In all of your 4 crashes, your e1q62x64.sys (Intel Ehternet Driver) is most probably the true cause. I would re-install it using the newest available.


Unable to load image \SystemRoot\system32\DRIVERS\e1q62x64.sys, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for e1q62x64.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for e1q62x64.sys
Probably caused by : e1q62x64.sys
Ahh! I was wondering if I had installed that correctly, thanks so much!
My System SpecsSystem Spec
22 Aug 2011   #7

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Just had another.
My System SpecsSystem Spec
22 Aug 2011   #8

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Krumlov View Post
Just had another.

Still the same cause. May not be the driver, may be the device itself. Could you give me your system specs if you havent already (im not on a pc atm).

You may have to get another Ethernet card to test.
My System SpecsSystem Spec
22 Aug 2011   #9

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Windows 7 Home Premium x64
AMD Phenom II X6 1100T
Crosshair V Formula - MoBo
16GB DDR3 Corsair Vengance (4 x 4GB)
ASUS ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 GeForce GTX 570 (Fermi) - Video Card
800W Rosewill Power Supply.


Is it possible to test my board and see if the Ethernet card is functioning correctly?
My System SpecsSystem Spec
24 Aug 2011   #10

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Krumlov View Post
Windows 7 Home Premium x64
AMD Phenom II X6 1100T
Crosshair V Formula - MoBo
16GB DDR3 Corsair Vengance (4 x 4GB)
ASUS ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 GeForce GTX 570 (Fermi) - Video Card
800W Rosewill Power Supply.


Is it possible to test my board and see if the Ethernet card is functioning correctly?
Not easily. nor by the average user.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 BSOD on new machine




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:31 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33