Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: BSOD occurred with no initial symptoms.

08 Oct 2011   #1
d0ctorwh0

Windows 7 Enterprise x64
 
 
BSOD occurred with no initial symptoms.

Hello everyone.

First i have to say i hate how my first post is a cry for help. Generally i am able to solve my own issues just reading other posts, but i am a bit baffled with this recent bsod.

To start, there was no initial symptoms. One second i was browsing the internet fine, i was not doing anything graphically intensive or anything requiring a significant amount of processing power. The next second my screens black out and than i have a bsod that disappears before i have a chance to read anything.

So here is the info. I attached the bsod_jcgriff2 file and system health report. If there is anything else I need to upload I will be more than happy to. Hopefully it is nothing serious..i plan on building a new computer in January...so i really hope i don't need to spend more money on this one now.
Code:
System Info
Windows 7 Enterprise 64 bit (~ 1 year old Install)
4 gigs G.skill Ram 
AMD Phenom II X3 740 Processor
AMD ATI 5850 GPU
Rosewill HIVE 750 watt PSU
1 Spinpoint F3 1 TB (main system drive)
1 Hitachi 500 GB (random shared storage drive)
The PSU is brand new, the gpu is about 1 year old as is the processor, the F3 hard drive (the hitachi is older, unsure on age) is about the same age (the hitachi is older, unsure on age) and the ram is approximately 2 years old.



My System SpecsSystem Spec
.

08 Oct 2011   #2
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by d0ctorwh0 View Post
Hello everyone.

First i have to say i hate how my first post is a cry for help. Generally i am able to solve my own issues just reading other posts, but i am a bit baffled with this recent bsod.

To start, there was no initial symptoms. One second i was browsing the internet fine, i was not doing anything graphically intensive or anything requiring a significant amount of processing power. The next second my screens black out and than i have a bsod that disappears before i have a chance to read anything.

So here is the info. I attached the bsod_jcgriff2 file and system health report. If there is anything else I need to upload I will be more than happy to. Hopefully it is nothing serious..i plan on building a new computer in January...so i really hope i don't need to spend more money on this one now.
Code:
System Info
Windows 7 Enterprise 64 bit (~ 1 year old Install)
4 gigs G.skill Ram 
AMD Phenom II X3 740 Processor
AMD ATI 5850 GPU
Rosewill HIVE 750 watt PSU
1 Spinpoint F3 1 TB (main system drive)
1 Hitachi 500 GB (random shared storage drive)
The PSU is brand new, the gpu is about 1 year old as is the processor, the F3 hard drive (the hitachi is older, unsure on age) is about the same age (the hitachi is older, unsure on age) and the ram is approximately 2 years old.


These were Related to Lycosa.sys Tarantula Keyboard Driver from Razer USA Ltd. Yours is 2 years old. I would re-install newest version.
My System SpecsSystem Spec
08 Oct 2011   #3
d0ctorwh0

Windows 7 Enterprise x64
 
 

Well i appreciate the fast response...would not of thought the Lycosa would cause it...hence why i did not mention it in the system info. Thanks a lot.
My System SpecsSystem Spec
.


08 Oct 2011   #4
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by d0ctorwh0 View Post
Well i appreciate the fast response...would not of thought the Lycosa would cause it...hence why i did not mention it in the system info. Thanks a lot.
Hope it works and it is my pleasure.
My System SpecsSystem Spec
08 Oct 2011   #5
d0ctorwh0

Windows 7 Enterprise x64
 
 

I got the new driver, ill mark as solved now. Thanks alot ZigZag.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 BSOD occurred with no initial symptoms.




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD upon initial boot
I built my computer last November and have been getting BSODs which include Page_Fault_In_Nonpaged_Area and Memory_Management. These blue screens occur shortly after my initial start up and once they have passed they don't occur again until I shut down the computer completely or hibernate the...
BSOD Help and Support
BSOD on initial startup every day.
Hello, I built a new computer in December. Ever since then my computer will Blue screen at a random time after starting for the first time each day. Once it has rebooted from the BSOD it will run fine. I suspect a driver or file is bad as I also have a hard time with some windows updates. ...
BSOD Help and Support
BSOD After Restarting From Download Initial Updates
I'm really hoping someone can help me with this issue. The laptop is actually my girlfriends, it is a Toshiba Satellite L305D-S5934. The computer itself is attached to an external Samsung monitor as it is used at her desk much like a desktop. It originally came with Windows Vista but last...
BSOD Help and Support
BSOD happens on the initial loading of windows 7 pro 64 bit
When I get the login screen, I just see the buffer LED glowing for 1 minute. Then it calms down. Then after logging in, the buffer LED keeps glowing for 5 minutes and my computer is terribly slow. If I do nothing through all this operation and just wait, all will be okay. So usually I can use my...
BSOD Help and Support
BSOD - Same symptoms, different codes
Hey guys! I'm getting artifacting (I'm guessing that's the correct term, see pic) followed by a BSOD when I am playing a game. The BSOD codes are always different, as are the minidumps. Sometimes I don't get a BSOD, the computer screen goes black and I get an error about being unable to recover...
BSOD Help and Support
BSOD on initial log in
Hey all New member was hoping to get some help on a BSOD issue, fresh install of windows 7 seems to crash on me from time to time right after logging in. custom built pc never had any issues before(running xp), details should be in my profile if they are needed, I am attaching the last two dump...
BSOD Help and Support

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:52.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App