Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: F8 button doesn't work after unistaling ubuntu

04 Jan 2012   #1
Adreas

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 
F8 button doesn't work after unistaling ubuntu

Hello everyone!
i am new here but not new to windows 7
before some months i made two partitions on my hard drive to install ubuntu 10.10 and installed it sucessfull! the dual-boot thing worked very well also
BUT yesterday i decided to unistall it so i formatted the two partitions where i had ubuntu and then using EasyBCD i reinstalled the windows vista/7 boot loader and worked well until today where i wanted to enter the advanced boot menu using the F8 button but it didnt work :'(
i tryed several times but with no luck
before the installation of ubuntu i was able to accses the menu but now i cant
Is there any way to fix this?
Thanks everyone for your time and your help!


My System SpecsSystem Spec
.

04 Jan 2012   #2
GianniDPC

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Adreas View Post
Hello everyone!
i am new here but not new to windows 7
before some months i made two partitions on my hard drive to install ubuntu 10.10 and installed it sucessfull! the dual-boot thing worked very well also
BUT yesterday i decided to unistall it so i formatted the two partitions where i had ubuntu and then using EasyBCD i reinstalled the windows vista/7 boot loader and worked well until today where i wanted to enter the advanced boot menu using the F8 button but it didnt work :'(
i tryed several times but with no luck
before the installation of ubuntu i was able to accses the menu but now i cant
Is there any way to fix this?
Thanks everyone for your time and your help!
Hello,

Do you have a Windows 7 Disk if so you can try repair from that disk
My System SpecsSystem Spec
04 Jan 2012   #3
Adreas

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

no i dont have a disc my laptop has windows 7 home profecional 64bit pre-installed and here was no cd in the package
My System SpecsSystem Spec
.


04 Jan 2012   #4
GianniDPC

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Adreas View Post
no i dont have a disc my laptop has windows 7 home profecional 64bit pre-installed and here was no cd in the package
Download this: http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24209.iso
and burn it the ISO to a disk with Poweriso: PowerISO - Create, Burn, Mount, Edit, Compress, Encrypt, Split, Extract ISO file, ISO/BIN converter, Virtual Drive

Now you have a Windows DVD so do repair with it

Boot the dvd>choose your country> on the next tab select 'repair computer' choose your drive and choose the first option 'startup repair'
My System SpecsSystem Spec
04 Jan 2012   #5
Adreas

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

ok so this image file is windows 7 profecional 64bit? if yes i will download it now but what should i do when i have downloaded it and also burned it on a disc?
My System SpecsSystem Spec
04 Jan 2012   #6
GianniDPC

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Adreas View Post
ok so this image file is windows 7 profecional 64bit? if yes i will download it now but what should i do when i have downloaded it and also burned it on a disc?
the image is home premium (as you listed home premium in your specs)

and please reboot page I updated post

You can also try a system restore to before you installed ubuntu if the start up repair doesn't fix it
My System SpecsSystem Spec
04 Jan 2012   #7
Adreas

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

oh sorry i didnt say your updated post
i am going to try it as soon as it is downloaded!
also thanks for the help
My System SpecsSystem Spec
07 Jan 2012   #8
Adreas

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

ok so i burned the iso and when i tryed to boot it i got this
and after i press OK i got the second error
My System SpecsSystem Spec
07 Jan 2012   #9
theog

Microsoft Community Contributor Award Recipient

ME/XP/Vista/Win7
 
 

Do not download any X17-2???? there have problems, download X17-5????.


To Remove Linux take look at this post:
Error 0xc0000225 on boot
My System SpecsSystem Spec
07 Jan 2012   #10
Adreas

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

thank you am am trying it now!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 F8 button doesn't work after unistaling ubuntu




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Installed DAC - now mute button doesn't work
Here is an odd problem I can't figure out. I bought new Audioengine A5+ speakers and set them up, everything was normal. Then decided to purchase an Audioengine D1 DAC to bypass the motherboard sound chip. It plugs in via USB, speakers plug into it. The sound is great, no issues. However,...
Sound & Audio
Middle button doesn't work
I saw an old thread and mods can merge them if necessary. So here is my problem: Since few days ago my mid button doesn't work, so I can't open page in new tab with single click (Ctrl + click works and right click->open in new tab works). I don't care about scrolling faster because my mouse has...
General Discussion
mute button doesn't work
Hello, i have the MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3000 DSP and the problem is that the mute button doesn't work. I checked with a program that tests buttons if the button have problem but it works perfectly. I just doesn't work in win 7. This problem came after a format. I have also tried...
Sound & Audio
Start Button Doesn't Work
I can't open my start button. When I click on it nothing happens. I can right click on it and open properties, but I can't open windows explorer. Can someone help me with this?
General Discussion
Trackpad Button Doesn't Work Properly
I have a Samsung R580 laptop and the trackpad button doesn't work quite right. The button is a single piece button. The right clicking works just fine, but when I try to left click, it doesn't always work. I'll have to press really hard to get it to work. This has only started the last couple of...
Hardware & Devices
Installed Ubuntu, now mouse doesn't work in Windows 7
before I upgraded from Vista to 7 I was dual booting Ubuntu 9. something and when I installed 7 I thought it deleted it, but now that the boot screen comes up again it's still there and works. Not sure if this could cause problems. When I was installing Ubuntu 10 a window kept popping up...
Hardware & Devices

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:58.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App