Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: BSOD, Seems to be when i'm playing WoW/Listening to music...


06 Jan 2012   #1

Windows 7 Professional 64 Bit
 
 
BSOD, Seems to be when i'm playing WoW/Listening to music...

I've been having BSOD's on and off for the past 6 months or so.
I know a fair bit about computers so I took the liberty of trying to fix it myself.

The computer is a little over a year old, and has only had the RAM upgraded since i purchased it.

Recently I've been getting a LOT of bluescreens, but annoyingly so, the errors have not been consistent. The computer would crash and I would research into it, it would crash again and a different error would appear!

Using the guide on BSOD posting i've compressed the crash folder down

If someone could take a look at it and suggest why the errors are occurring it would be greatly appreciated.

- Windows 7 Professional x64
- Full retail version
- Has been re-installed within the past 2 months

My System SpecsSystem Spec
.

06 Jan 2012   #2
Microsoft MVP

 
 

SP1 is not installed, please do the following:
Quote:
Installing Windows 7 Service Pack 1
1. Visit the PC manufacturer's website and update ALL drivers. DO NOT use Windows Update or the "Update drivers" function of Device Manager.
2. Check Device Manager for any unknown/disabled devices - if there are unknown/disabled devices, fix them with the latest drivers from the device manufacturer's website (not the PC Manufacturer)
3. Visit Windows Update and get all updates
4. Visit Windows Update and get Service Pack 1 (usually under Important Updates). Read these notes for installing SP1: Steps to follow before you install Windows 7 SP1 and Windows Server 2008 R2 SP1 from the Microsoft Download Center
5. Visit Windows Update and get any other available updates
MSINFO32 reports problems with this device:
Quote:
Not Available ROOT\SYSTEM\0002 The drivers for this device are not installed.
Please zip up and upload the perfmon report. If unable to do this, please post back and we'll see what else we can do. This device will most likely be fixed by the updates, but otherwise I'll need the report to help identify it.

11 memory dumps (14 Nov 2011 to 05 Jan 2012)
9 different BSOD error codes
4 different causes blamed
This is either a:
- hardware problem
- compatibility issue
- low-level driver problem (to include missing Windows Updates and the 2005 version of ASACPI.sys)
- malware

ASACPI.sys:
Quote:
You have the 2005 version of ASACPI.sys installed on your system. This is a known cause of BSOD's with Windows 7.

If your motherboard supports Windows 7, go to ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download and download the latest version of the Asus ATK0110 ACPI Utility (in the Utilities or ATK section).

If your motherboard doesn't support Windows 7, you'll have to choose which of the following to do:
1 - Remove the 2005 version of ASACPI.sys (some people report this as working - but I haven't verified it).
2 - Install a Windows 7 version of the driver manually - inserting it into C:\Windows\System32\drivers.
-- 64 bit here: http://www.carrona.org/64bitAsacpi.zip
-- 32 bit here: http://www.carrona.org/32bitAsAcpi.zip
If you do, be sure to scan the download with your antivirus BEFORE opening it.
3 - Download the Vista version of the Asus ATK0110 ACPI Utility for your motherboard and attempt to install it using Compatibility Mode (I don't have experience with this either).
4 - Download the Windows 7 version of the Asus ATK0110 ACPI Utility driver for another motherboard (I have the P6T Deluxe with a Core i7) and attempt to install that (I don't have experience with this either).
64 bit: ASUSTeK Computer Inc. -Support- The URL you are looking for does not exist.
32 bit: ASUSTeK Computer Inc. -Support- The URL you are looking for does not exist.

If your motherboard doesn't support Windows 7, there's no guarantee that any of this will work. But it's worth a try since the alternative is purchasing a new motherboard.
Your Wacom mouse driver dates from 2007, please update your Wacom software ASAP

BSOD BUGCHECK SUMMARY
Code:

Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\010512-22510-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Wed Jan  4 16:36:17.395 2012 (UTC - 5:00)
System Uptime: 1 days 5:18:19.330
*** WARNING: Unable to verify timestamp for Unknown_Module_00000000`00000000
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!KiDoubleFaultAbort+b2 )
BUGCHECK_STR:  0x7f_8
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x7f_8_nt!KiDoubleFaultAbort+b2
Bugcheck code 0000007F
Arguments 00000000`00000008 00000000`80050031 00000000`000006f8 fffff800`032ce93d
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\010312-18813-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Tue Jan  3 08:48:15.168 2012 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 1:00:11.849
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+5fe1 )
BUGCHECK_STR:  0x1a_411
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
PROCESS_NAME:  CurseClient.ex
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x1a_411_nt!_??_::FNODOBFM::_string_+5fe1
Bugcheck code 0000001A
Arguments 00000000`00000411 fffff683`ff8004b0 58400001`6695d8c6 fffff8a0`0a647ea9
BiosVersion = 1102   
BiosReleaseDate = 02/28/2011
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\121811-24866-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Sat Dec 17 19:29:44.592 2011 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 0:05:58.153
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!RtlSidHashLookup+31 )
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
BUGCHECK_STR:  0x3B
PROCESS_NAME:  TrustedInstall
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x3B_nt!RtlSidHashLookup+31
Bugcheck code 0000003B
Arguments 00000000`c0000005 fffff800`02cc4ec1 fffff880`0a55a950 00000000`00000000
BiosVersion = 0706   
BiosReleaseDate = 04/09/2010
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\121811-34226-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Sat Dec 17 19:13:48.245 2011 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 0:03:48.180
*** WARNING: Unable to verify timestamp for Unknown_Module_00000000`00000000
Probably caused by : hardware ( nt!KeWaitForSingleObject+35c )
BUGCHECK_STR:  0x1E_c0000005
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_IP_MISALIGNED
Bugcheck code 0000001E
Arguments ffffffff`c0000005 fffff800`02cd5d5c 00000000`00000001 00000001`54ebefd7
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\121611-15225-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Fri Dec 16 12:11:59.534 2011 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 3:35:49.470
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+367fc )
BUGCHECK_STR:  0x1a_5003
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
PROCESS_NAME:  Wow.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x1a_5003_nt!_??_::FNODOBFM::_string_+367fc
Bugcheck code 0000001A
Arguments 00000000`00005003 fffff700`01080000 00000000`00009368 0000936b`000126d8
BiosVersion = 0706   
BiosReleaseDate = 04/09/2010
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\121311-18049-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Tue Dec 13 13:53:37.468 2011 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 0:26:30.029
Probably caused by : dxgmms1.sys ( dxgmms1!VIDMM_GLOBAL::ReferenceAllocationForPreparation+22 )
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
PROCESS_NAME:  System
BUGCHECK_STR:  0x7E
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x7E_dxgmms1!VIDMM_GLOBAL::ReferenceAllocationForPreparation+22
Bugcheck code 1000007E
Arguments ffffffff`c0000005 fffff880`05778cee fffff880`03cfe6a8 fffff880`03cfdf10
BiosVersion = 0706   
BiosReleaseDate = 04/09/2010
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\112611-16021-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Sat Nov 26 09:57:58.339 2011 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 0:06:36.274
BugCheck D1, {ffffffffffffffff, 2, 8, ffffffffffffffff}
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!KiPageFault+260 )
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
BUGCHECK_STR:  0xD1
PROCESS_NAME:  LowerP.EXE
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0xD1_CODE_AV_BAD_IP_nt!KiPageFault+260
Bugcheck code 000000D1
Arguments ffffffff`ffffffff 00000000`00000002 00000000`00000008 ffffffff`ffffffff
BiosVersion = 0706   
BiosReleaseDate = 04/09/2010
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\112611-16707-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Sat Nov 26 09:49:33.741 2011 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 20:48:25.677
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!KiProcessExpiredTimerList+72 )
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
BUGCHECK_STR:  0xA
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0xA_nt!KiProcessExpiredTimerList+72
Bugcheck code 0000000A
Arguments 00000000`01000000 00000000`00000002 00000000`00000000 fffff800`02ae1c22
BiosVersion = 0706   
BiosReleaseDate = 04/09/2010
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\112411-14024-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Thu Nov 24 12:29:36.943 2011 (UTC - 5:00)
System Uptime: 1 days 23:34:34.878
Probably caused by : hardware ( nt!KiSetTimerEx+1ec )
BUGCHECK_STR:  0x1E_c0000005
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_IP_MISALIGNED
Bugcheck code 0000001E
Arguments ffffffff`c0000005 fffff800`02a7dd5c 00000000`00000000 ffffffff`ffffffff
BiosVersion = 0706   
BiosReleaseDate = 04/09/2010
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\112111-16645-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Mon Nov 21 14:30:11.350 2011 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 3:46:36.911
Probably caused by : dxgmms1.sys ( dxgmms1!VIDMM_GLOBAL::PrepareDmaBuffer+fc8 )
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
PROCESS_NAME:  System
BUGCHECK_STR:  0x7E
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x7E_dxgmms1!VIDMM_GLOBAL::PrepareDmaBuffer+fc8
Bugcheck code 1000007E
Arguments ffffffff`c0000005 fffff880`053a0a5c fffff880`05c9f6d8 fffff880`05c9ef40
BiosVersion = 0706   
BiosReleaseDate = 04/09/2010
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\112111-23790-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Mon Nov 21 10:41:35.073 2011 (UTC - 5:00)
System Uptime: 1 days 1:58:26.008
Probably caused by : dxgmms1.sys ( dxgmms1!VIDMM_GLOBAL::ReferenceAllocationForSubmission+148 )
BUGCHECK_STR:  0x10e_1f
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x10e_1f_dxgmms1!VIDMM_GLOBAL::ReferenceAllocationForSubmission+148
Bugcheck code 0000010E
Arguments 00000000`0000001f fffff8a0`149a3680 00000000`00000000 00000000`0152a694
BiosVersion = 0706   
BiosReleaseDate = 04/09/2010
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\111611-16177-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Wed Nov 16 08:36:57.669 2011 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 0:16:01.604
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!KiDoubleFaultAbort+b2 )
BUGCHECK_STR:  0x7f_8
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
PROCESS_NAME:  CCC.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x7f_8_nt!KiDoubleFaultAbort+b2
Bugcheck code 0000007F
Arguments 00000000`00000008 00000000`80050031 00000000`000006f8 fffff800`02a8293d
BiosVersion = 0706   
BiosReleaseDate = 04/09/2010
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\111511-30388-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Tue Nov 15 04:28:23.445 2011 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 0:09:44.380
Probably caused by : hardware ( nt!KiSetTimerEx+1ec )
BUGCHECK_STR:  0x1E_c0000005
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_IP_MISALIGNED
Bugcheck code 0000001E
Arguments ffffffff`c0000005 fffff800`02a8dd5c 00000000`00000000 ffffffff`ffffffff
BiosVersion = 0706   
BiosReleaseDate = 04/09/2010
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\111411-18283-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Sun Nov 13 20:38:29.553 2011 (UTC - 5:00)
System Uptime: 2 days 17:28:32.115
Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiBadShareCount+4c )
BUGCHECK_STR:  0x4E_99
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
PROCESS_NAME:  chrome.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x4E_99_nt!MiBadShareCount+4c
Bugcheck code 0000004E
Arguments 00000000`00000099 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000
BiosVersion = 0706   
BiosReleaseDate = 04/09/2010
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
  
  
My System SpecsSystem Spec
06 Jan 2012   #3

Windows 7 Professional 64 Bit
 
 

Hello usasma

Thank you for looking in to this for me.

I'm in the process of downloading the SP1 .iso from Microsoft now but it's 1.9gb (taking it's time!)

However looking at the next part i'm having no joy finding Asus ATK0110 ACPI Utility under my motherboard downloads section.

I have the ASUS M4N68T and there doesn't appear to be anything of the sort on the page

Also the two downloads for the x32 and x64 you posted aren't working properly.

Could you shine any light on this situation?
My System SpecsSystem Spec
.


06 Jan 2012   #4
Microsoft MVP

 
 

Sorry about the links, it's an old "canned" speech that I use and I haven't updated the links since Asus changed their web pages around (about 6 months ago).

Go to the Downloads section for your mobo at the Asus support website ( ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS M4N68T-M LE )
Enter your OS (Windows 7 64 bit) and then expand the Utilities section.
The second (2nd) item is the ASUS AI Suite V1.06.16 for 32/64bit Windows XP & 32/64bit Vista & 32/64bit Windows 7. The ASACPI.sys driver is contained in this and will be installed when you install the program.
My System SpecsSystem Spec
06 Jan 2012   #5

Windows 7 Professional 64 Bit
 
 

Thanks for directing me to the AI suite, I've installed that so hopefully that faulty driver is now functioning.
I'm installing SP1 as we speak so hopefully this should resolve my problem

I'm looking into the unknown usb device. I only have my mouse, keyboard and Headset power plugged in at the moment but i'll get to the bottom of it

Will report back to you wether it's been successful or not and bump the thread

You've been most helpful up to now
Many thanks!
My System SpecsSystem Spec
10 Jan 2012   #6

Windows 7 Professional 64 Bit
 
 
New error

Hi again

Well all was fine til a couple of days ago
It started just black screening, no dmp files so i thought it could be gfx related.
so i've installed a spare GPU (same model) and updated to the newest driver for it via ati downloads.
I've updated drivers and updated to SP1 but i've clearly missed something
today whilst on a game (chrome in background) I got the error Reference_by_pointer and it's created a dmp file luckily so if you could take a look the attached files that'd be great

Edit: I've uninstalled the said Wacom driver completely as it isn't needed anymore

Editedit: The computer has just blue screened again without error, whilst trying to run the WINDOWS_NT6 software. it's hanging on a black screen now without a restart
My System SpecsSystem Spec
10 Jan 2012   #7

Windows 7 Professional 64 Bit
 
 

attached file with the latest .dmp file

managed to get windows_nt6 to finish it's process
My System SpecsSystem Spec
10 Jan 2012   #8
Microsoft MVP

 
 

Daemon Tools rears it's ugly head!!!
(in 2 of the last 5 memory dumps)
Uninstall it, then use this free tool to ensure that the sptd.sys driver is also removed from your system: DuplexSecure - FAQ - Remove 64 bit sptd.sys

Your Death Adder mouse driver dates from 2007, this is also likely to cause BSOD's. Please uninstall it and then install the latest version from the Razer website

Wacommousefilter.sys (from 2007) is still installed on the system. Please uninstall it.

BSOD BUGCHECK SUMMARY
Code:

Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\011012-21918-01.dmp]
Built by: 7601.17640.amd64fre.win7sp1_gdr.110622-1506
Debug session time: Tue Jan 10 08:55:11.486 2012 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 0:32:54.156
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!KiKernelCalloutExceptionHandler+e )
BUGCHECK_STR:  0x1E_0
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x1E_0_nt!KiKernelCalloutExceptionHandler+e
Bugcheck code 0000001E
Arguments 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000
BiosVersion = 1102   
BiosReleaseDate = 02/28/2011
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\011012-32073-01.dmp]
Built by: 7601.17640.amd64fre.win7sp1_gdr.110622-1506
Debug session time: Tue Jan 10 08:13:08.704 2012 (UTC - 5:00)
System Uptime: 1 days 0:04:16.374
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+49d71 )
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
BUGCHECK_STR:  0x18
PROCESS_NAME:  dwm.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x18_CORRUPT_REF_COUNT_nt!_??_::FNODOBFM::_string_+49d71
Bugcheck code 00000018
Arguments 00000000`00000000 fffffa80`09f9f7f0 00000000`00000002 fffffa80`09e0700f
BiosVersion = 1102   
BiosReleaseDate = 02/28/2011
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\010612-67111-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Fri Jan  6 11:30:31.383 2012 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 1:32:52.350
*** WARNING: Unable to verify timestamp for PxHlpa64.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for PxHlpa64.sys
*** WARNING: Unable to verify timestamp for dtsoftbus01.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for dtsoftbus01.sys
Probably caused by : dtsoftbus01.sys ( dtsoftbus01+1300 )
BUGCHECK_STR:  0xc9_23e
DEFAULT_BUCKET_ID:  VERIFIER_ENABLED_VISTA_MINIDUMP
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0xc9_23e_VRF_dtsoftbus01+1300
Bugcheck code 000000C9
Arguments 00000000`0000023e fffff880`04081300 fffff980`1cb44e10 00000000`00000000
BiosVersion = 1102   
BiosReleaseDate = 02/28/2011
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\010612-23649-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Fri Jan  6 09:56:05.086 2012 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 0:02:32.678
Probably caused by : hardware ( nt!KeWaitForSingleObject+35c )
BUGCHECK_STR:  0x1E_c0000005
DEFAULT_BUCKET_ID:  VERIFIER_ENABLED_VISTA_MINIDUMP
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_IP_MISALIGNED
Bugcheck code 0000001E
Arguments ffffffff`c0000005 fffff800`032dbd5c 00000000`00000001 00000000`1aec321d
BiosVersion = 1102   
BiosReleaseDate = 02/28/2011
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\010612-26286-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Fri Jan  6 09:51:29.704 2012 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 1:27:08.296
*** WARNING: Unable to verify timestamp for PxHlpa64.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for PxHlpa64.sys
*** WARNING: Unable to verify timestamp for dtsoftbus01.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for dtsoftbus01.sys
Probably caused by : dtsoftbus01.sys ( dtsoftbus01+1300 )
BUGCHECK_STR:  0xc9_23e
DEFAULT_BUCKET_ID:  VERIFIER_ENABLED_VISTA_MINIDUMP
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0xc9_23e_VRF_dtsoftbus01+1300
Bugcheck code 000000C9
Arguments 00000000`0000023e fffff880`079b4300 fffff980`3a06ee10 00000000`00000000
BiosVersion = 1102   
BiosReleaseDate = 02/28/2011
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Loading Dump File [C:\Users\FUBAR\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\010612-22666-01.dmp]
Built by: 7600.16841.amd64fre.win7_gdr.110622-1503
Debug session time: Fri Jan  6 08:22:34.347 2012 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 0:14:54.939
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!KiSystemServiceHandler+7c )
DEFAULT_BUCKET_ID:  VERIFIER_ENABLED_VISTA_MINIDUMP
BUGCHECK_STR:  0x3B
PROCESS_NAME:  dxdiag.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x3B_VRF_nt!KiSystemServiceHandler+7c
Bugcheck code 0000003B
Arguments 00000000`c0000005 fffffa80`0a067e01 fffff880`063637f0 00000000`00000000
BiosVersion = 1102   
BiosReleaseDate = 02/28/2011
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
  
  
My System SpecsSystem Spec
11 Jan 2012   #9

Windows 7 Professional 64 Bit
 
 

Hi usasma

I had no joy removing the Wacom drivers so figured a fresh install would be best.
(I've a seperate data partition but all my drivers and windows installation are on C
Upon a fresh install, I installed SP1 immediately along with the ASUS drivers and latest GPU driver.
I've only installed the driver for my Razer Naga which is the most up to date (not even plugged the dreaded deathadder in yet) Also stayed away from the old wacom tablet in fear of getting a driver i couldn't remove!!

At least your post helped me be proactive about this install as i've gone so long without having the service pack

Thankyou for your help it's greatly appreciated.
At least now if the computer does crash again, drivers can be pretty much crossed off the list and i can focus on hardware

Kind regards!
My System SpecsSystem Spec
11 Jan 2012   #10
Microsoft MVP

 
 

Thanks for letting us know!
Good Luck!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 BSOD, Seems to be when i'm playing WoW/Listening to music...




Thread Tools



Similar help and support threads for2: BSOD, Seems to be when i'm playing WoW/Listening to music...
Thread Forum
BSOD While Listening To Music BSOD Help and Support
Solved BSOD while playing flash games or listening to music on youtube BSOD Help and Support
stuttering while listening to music and playing games Graphic Cards
BSOD playing games, listening to music - still trying to understand BSOD Help and Support
BSOD Listening to Music and Browsing Net BSOD Help and Support
BSOD while listening to music BSOD Help and Support
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL BSOD while browsing, listening to music BSOD Help and Support

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

й Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:03 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33