Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Random Bsod


08 Jan 2012   #1

Win7 Home 64bit
 
 
Random Bsod

I have been getting these for a while now. I have run memtest for 10 passes each stick with no errors. I have run hard drive tests and they check out ok. I have updated the drivers for the mainboard/graphics card. Please look over my minidump and see if there is anything obvious. Thank you


My System SpecsSystem Spec
.

09 Jan 2012   #2

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Bill701 View Post
I have been getting these for a while now. I have run memtest for 10 passes each stick with no errors. I have run hard drive tests and they check out ok. I have updated the drivers for the mainboard/graphics card. Please look over my minidump and see if there is anything obvious. Thank you
All the driver verified DMP's point to your video driver. The others are Related to Gigabyte Easy Energy Saver it's a motherboard utility that manage the power of CPU, fan and may others. Note: Located in \%Program Files%\Gigabyte\EasySaver\.

I would re-install the video driver using these instructions and remove the easy saver .

When upgrading your graphic driver you MUST remove all traces of the current driver. In order to do that we recommend using

Phyxion.net - Driver Sweeper

When it is removed then download and install the fresh copy.
My System SpecsSystem Spec
09 Jan 2012   #3

Win7 Home 64bit
 
 

Ok heres an update. I reinstalled the video drivers using a driver sweeper as described. It caused a bsod while i was uninstalling them. I removed the easy saver program. The last bsod I was not even at the computer. It crashed then wouldn't boot. It just gave me 4 long beeps which is a memory issue i believe. I rebooted again and all was fine. I have attached the 2 most recent minidumps. I don't know if this matters but my boards default memory voltage is 1.85 but my memory calls for 2.1v I have always bumped this up to 2.1v. Any ideas ,suggstions? Thanks, Bill
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Random Bsod




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:39 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33