Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: BSOD 116 atikmpag.sys

27 Apr 2012   #11

Windows 7 64 bit
 
 

Well these are the new Dumps. Didnt have the time to clear the pc and find big fan to make sure its not temp problem (but i really think it isnt ) but i ll do it when possible. Anyway hope the dump files can help a bit, if not then tell me not to upload more.

My System SpecsSystem Spec
.

28 Apr 2012   #12

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by 1stratos1 View Post
Well these are the new Dumps. Didnt have the time to clear the pc and find big fan to make sure its not temp problem (but i really think it isnt ) but i ll do it when possible. Anyway hope the dump files can help a bit, if not then tell me not to upload more.
All 4 of these still the same, still BCC116, still video related.
My System SpecsSystem Spec
28 Apr 2012   #13

Windows 7 64 bit
 
 

I just cleaned the pc from dust (there was so much in cpu that after cleaning i got about 8C less. I also removed one gpu and i ll make its fan to run at 60-65% (automactly its about 35-40% to see if its both temp in gpu and cf. If i take bsod i ll upload the dump file and run once again the other gpu.

I also try some old drivers again. I have the 5700, do u have anything to suggest? i heard 10.9 for many are stable and some others said 11.2. I also saw 12.2 are pre-certified from windows, does this means they are stable? Also now that i m not in cf CF application profiles maybe is a problem and i mcuh unistlal it?

BTW thnx so far for ur help guys
My System SpecsSystem Spec
.


28 Apr 2012   #14

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by 1stratos1 View Post
I just cleaned the pc from dust (there was so much in cpu that after cleaning i got about 8C less. I also removed one gpu and i ll make its fan to run at 60-65% (automactly its about 35-40% to see if its both temp in gpu and cf. If i take bsod i ll upload the dump file and run once again the other gpu.

I also try some old drivers again. I have the 5700, do u have anything to suggest? i heard 10.9 for many are stable and some others said 11.2. I also saw 12.2 are pre-certified from windows, does this means they are stable? Also now that i m not in cf CF application profiles maybe is a problem and i mcuh unistlal it?

BTW thnx so far for ur help guys
I cant offer any help on the drivers but I would try that first as it is the easiest.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 BSOD 116 atikmpag.sys





Thread Tools



Similar help and support threads for2: BSOD 116 atikmpag.sys
Thread Forum
BSOD ATIkmpag.sys BSOD Help and Support
BSOD atikmpag.sys BSOD Help and Support
BSOD atikmpag.sys BSOD Help and Support
BSOD about atikmpag.sys BSOD Help and Support
BSOD 116 atikmpag.sys BSOD Help and Support
BSOD atikmpag.sys BSOD Help and Support
Atikmpag.sys BSOD BSOD Help and Support

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:08 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33