Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: AsusSetup Error

11 May 2012   #1

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 
AsusSetup Error

I have an error pop up that I can't figure out how to get rid of. I just installed the OS and began installing all my software on a new computer. I originally installed everything that went with AI Suite II (Asus motherboard P8Z77-V Deluxe), then deleted it and reinstalled only the software that I would actually use. Since then, I have been getting an error on computer start up:

ASUS Setup

c:\user\JFC15\AppData\Local\Temp\183458Log.iniis lost

Not sure if the installation/deletion/installation has anything to do with the issue, but it only occurs on boot up. Anyone have any idea how I can get this error to stop? It doesn't seem to be causing any problems, but it's annoying. Thanks!!


My System SpecsSystem Spec
.

12 May 2012   #2

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

It may be a startup program or service conflict due to missing files. See if doing the steps to Troubleshoot Application Conflicts by Performing a Clean Startup resolves the issue.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 AsusSetup Error




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:20 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33