Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Have I killed my laptop?

18 Oct 2012   #1
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 
Have I killed my laptop?

Hum I think I might have posted in the wrong spot so.....

I think I just killed my lappy I cleaned it all up even tried a a better i5 in in but power on and the opto clunks clunks and the fan runs slow for a bit then races up to fast then stops altogether.
So thinking it might be just the new core being a dud stuck the original one back in - same result so don't know where to start even looking?

There is no screen at all and I have checked and rechecked now several times carefully following the dissemble info

Any ideas anyone please?


My System SpecsSystem Spec
.
18 Oct 2012   #2
whs
Microsoft MVP

Vista, Windows7, Mint Mate, Zorin, Windows 8
 
 

Do you have any parts left over - LOL.

But seriously, you must have forgotten to properly connect something.
My System SpecsSystem Spec
18 Oct 2012   #3
richnrockville

Windows 7 Pro x64 SP1
 
 

Sounds like you might have bent a pin on the cpu when you re-installed it. Or you might have not re-connected a jumper or wire lead. I would make sure that everything is well connected. cpu is my guess.

Rich
My System SpecsSystem Spec
.

18 Oct 2012   #4
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Thanks WHS and Rich ok I'll go back over it again tomorrow I am not sure about the bent pin as both cores would not work but I'll check. Hum funny you should mention spare parts I did the previous A200 dissemble and made up a system where I could not have any left over so on that score I don't think there is a problem.

I did break a top plate stand off that was attached to a aluminum shield under the the top plate but have repaired it and made an earthing strap for it so it is still grounded to the mobo as was new. This shield is actually acting as a ground for the touchpad and left / right click buttons. It is the lack of any flicker on the screen that has me concerned.

The only other thing is it is trying to boot from the CD drive when I know i have it set to bot from the Crucial M4

But I have to give it away for today as doing it now I shall make mistakes - just too bushed. Will keep you informed .

Thanks again

John
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Have I killed my laptop?




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
hard drive replacement killed the laptop?
alright, I'm posting on behalf of a friend(doing chat on facebook..), who is trying to replace the harddrive on a windows 7 laptop. now.. installation of the new drive did not go to plan, so he tried to put the old one in, and the computer apparently took this as cause to commit seppeku if you...
General Discussion
Have I killed my laptop?
Hum well I think I just killed my lappy I cleaned it all up even tried a a better i5 in in but power on and the opto clunks clunks and the fan runs slow for a bit then races up to fast then stops altogether. So thinking it might be just the new core being a dud stuck the original one back in -...
Hardware & Devices
7 killed my net
Hey guys, just installed 7 and im loving it, But its killes my net speed, Was getting average of 22mbs now i get about 6mbs. It fluctuates wildly. Torrents are slow as hell. Ive tried turning firewall off. Tried router firmware, Drivers, All the fixes i could find n here, Tried a different...
Network & Sharing
GPU killed my PSU?
:( I’ve been putting together a new PC lately and went for the GTX 480 GPU. The PSU I was using was only around 380w and needed replacing but with money being low right now I could only afford this PSU; http://www.maplin.co.uk/680w-g7-power-extreme-atx-psu-345571 It doesn’t come with the 8...
Graphic Cards
have i killed my HDD?
its quite an old 80gb seagate ide hard drive that i only use for backing stuff up that i dont know if i'll ever use again, its an internal drive but i dont keep it inside my pc instaed i use a usb cable and power cable, the other day i wasnt taking much notice of what i was doing and tried plugging...
Hardware & Devices
Avira just killed everything!
Did an update on my Avira Antivirus and it killed everything. None of my software works and even the OS is stuffed. Any ideas on how to fix this before I re-install the whole lot?
System Security


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:36.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App