Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Hanging at startup, Safemode OK

09 Dec 2012   #21
linnemeyerhere

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

Exactly lets hope it just a driver issue. I've heard of these kind of problems when updating drivers sometimes but this seems to be an extreme case if that's what it turns out to be.


My System SpecsSystem Spec
.
09 Dec 2012   #22
Surgikill

Windows 7 64 bit
 
 

Well that was the worst driver known issue I have ever experienced. My sli is up and running and I am on 306.97. I am going to stay away from the 310.XX drivers, nothing but trouble with them, and no performance increase for me. Lets hope this stays fixed.
My System SpecsSystem Spec
09 Dec 2012   #23
linnemeyerhere

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

Freak'n great news !
My System SpecsSystem Spec
.

09 Dec 2012   #24
Surgikill

Windows 7 64 bit
 
 

Well, not quite, sli worked fine, then i restarted and now if I have sli enabled my primary monitor which is attached to my top card will not dsiplay, yet the secondary monitor which is on my bottom card will display. If I have sli disabled they both display fine. Theyre both set to the same clocks as well, so I have no clue what the problem could be, possibly the sli bridge?
My System SpecsSystem Spec
09 Dec 2012   #25
Surgikill

Windows 7 64 bit
 
 

So i enabled sli and did a print screen. It showed both of my monitors displays, even though I could not physically see it my computer was still rendering it. I am going to move my primary monitor to another video output and see if that helps.
My System SpecsSystem Spec
09 Dec 2012   #26
linnemeyerhere

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

My understanding is that with a Crossfire/SLi set up both monitors must be plugged into the primary GPU only.
My System SpecsSystem Spec
09 Dec 2012   #27
Surgikill

Windows 7 64 bit
 
 

I had it in this configuration before and it worked flawlessly, also, the primary gpu is the one that ISN'T displaying anything, which is odd. I will have to screw around with it some more but this is just absurd.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Hanging at startup, Safemode OK




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD on startup unless i force it into safemode.
Hi guys and girls, My Pc keeps going to the BSOD everytime i start my computer. i get this report in safemode. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48 Locale ID: 2057 Additional information about the problem:
BSOD Help and Support
Computer BSOD on startup and restarts, boots fine into safemode
My computer boots fine into safe mode, but when i try to boot normally computer gives me BSOD and restarts automatically, the nvidia drivers or my GTX 460 are causing the problems. It boots fine normally when i select standard VGA driver in device manager for my GTX 460 Things i have tried...
Graphic Cards
Normal Startup Splashscreen freezes then reboot- Can enter safemode-
I've been looking for a fix for 5 hours and no luck- System restarts as soon as it enters the splash screen, but I can enter into safe mode- Tried repair - and still no luck- any one got an idea?
BSOD Help and Support
Normal Startup Splashscreen freezes then reboot- Can enter safemode-
I've been looking for a fix for 5 hours and no luck- System restarts as soon as it enters the splash screen, but I can enter into safe mode- SFC /SCANNOW Detects nothing. . . Tried bootrec commands and did nothing.. . Tried chkdsk /f /r and still nothing. . .
General Discussion
Programs Only Open In Safemode, Less Processes Loaded On Startup
After having scoured the internet for help, not really gotten anywhere, and feeling reinstalling windows might be my only option, I'm going to leave this here before I fall asleep and see if anyone can shed some light on this. I guess I should start from the start? Earlier I'd finished watching...
General Discussion
Windows startup BSOD loop, Safemode -ok
I recently built a new computer. It was working great until I tried messing around with the overclock settings. I had my i7-2600k+ overclocked to 5000 mhz on my asus p8z68-v pro. It would boot windows, but while I ran windows my asus overclocker ap`s probe II was saying the vcore power was...
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:48.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App