Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: A clock interrupt was not received on the secondary processor

24 Mar 2014   #11
divake

Windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ICit2lol View Post
Divake mate download HW Info HWiNFO, HWiNFO32/64 - Download make sure the right bit version and run it.
The hit sensors scroll down to show us the PSU volts and any other stuff anything out of order.
Se my pic of mine.
I downloaded it and did as you instructed. Here is an image of what mine says, it's attached.


My System SpecsSystem Spec
.
24 Mar 2014   #12
divake

Windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Anak View Post
In your original post (OP) you said you had to change your hard disk drive (HDD), did you have any problems re-activating the OS?

I noticed this in your EventApp.txt file. This one is from the middle of December, but I can see one from the end of July.

Code:
Event[6046]:
  Log Name: Application
  Source: Microsoft-Windows-Security-SPP
  Date: 2013-12-16T13:55:07.000
  Event ID: 1003
  Task: N/A
  Level: Information
  Opcode: N/A
  Keyword: Classic
  User: N/A
  User Name: N/A
  Computer: Xxxxxxx
  Description: 
The Software Protection service has completed licensing status check.
Application Id=55c92734-d682-4d71-983e-d6ec3f16059f
Licensing Status=
1: 01f5fc37-a99e-45c5-b65e-d762f3518ead, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
2: 2e7d060d-4714-40f2-9896-1e4f15b612ad, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
3: 3b965dfc-31d9-4903-886f-873a0382776c, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
4: 586bc076-c93d-429a-afe5-a69fbc644e88, 1, 1 [(0 [0x00000000, 1, 0], [(?)(?)( 1 0x00000000 3 0 msft:rm/algorithm/hwid/4.0 0x00000000 0)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
5: 5e017a8a-f3f9-4167-b1bd-ba3e236a4d8f, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
6: 5e35dc43-389b-47c5-b889-2088b06738cb, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
7: 6a7d5d8a-92af-4e6a-af4b-8fddaec800e5, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
8: 9ab82e0c-ffc9-4107-baa1-c65a8bd3ccc3, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
9: 9f83d90f-a151-4665-ae69-30b3f63ec659, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
10: a63275f4-530c-48a7-b0d3-4f00d688d151, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
11: b8a4bb91-69b1-460d-93f8-40e0670af04a, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
12: d2c04e90-c3dd-4260-b0f3-f845f5d27d64, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
13: e68b141f-4dfa-4387-b3b7-e65c4889216e, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
14: ee4e1629-bcdc-4b42-a68f-b92e135f78d7, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
15: 4a8149bb-7d61-49f4-8822-82c7bf88d64b, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
16: afd5f68f-b70f-4000-a21d-28dbc8be8b07, 1, 0 [(0 [0xC004F014, 0, 0], [(?)(?)(?)(?)(?)(?)])(1 )(2 )]
The 0xC004F014 error means:
Quote:
0xC004F014
The Software Protection Service reported that the product key is not available MAK/KMS client No product keys are installed on the system. Install a MAK product key, or install a KMS Setup key found in \sources\pid.txt on the installation media.

Source, scroll down till you see it listed on the left: How to troubleshoot Volume Activation error codes in Windows 7, in Windows Server 2008, and in Windows Vista
In line 4. The 0xC004F014 error indicates that the Product Key is not available - but the system has found a valid license and Key for the 586bc076-c93d-429a-afe5-a69fbc644e88 license type..
This is interpreted from what NoelDP found with another member: Source Post #20

Go to: Control Panel\All Control Panel Items\System Then scroll to the bottom do you see this? I x'd my PID out for security.
Attachment 309322

If you don't see Windows is activated, that is the main problem right there and we will need to have you follow this tutorial and post an MGADiag report - then we can see if there are any added problems.
Windows Genuine and Activation Issue Posting Instructions

And as Derekimo pointed out
Quote   Quote: Originally Posted by derekimo View Post
Can you fill in your specs too,

Having a complete list of your system hardware specifications makes it far easier to troubleshoot issues. Use this to help gather that information:

System Info - See Your System Specs
There were some other problems:
  • In your OP you say you had problems with AVG, but your MSINFO32 report says you still have McAfee Security Scan Plus as a startup program Use this to remove McAfee: https://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=TS101331 and read the whole Document, there are some caveats depending on what type of McAfee services/products you may have installed.
  • Leave AVG on for a while because you'll need some protection while online, I would suggest Microsoft Security Essentials (MSE), but if your OS isn't activated properly it won't install.
  • And there was a recent problem with WUDFHost, but that could be related to your OS.
Honestly, if it is an activation problem you may want to consider a Clean Install instead of wading through all these problems.
  • There are more types of Clean Installs it depends on how you want to go, scroll down about 2/3'd of the way here: Windows 7 - Tutorial Index
My Windows is installed like in the image. Could the problem have been trying to install something else? Before I got an official Windows 7, I got one of those specific reinstall for my computer tower from the company. One of those ones that are very specific and ended up not working, as my old HDD was running Windows Vista. I think traces of it is still on this HDD from when I attempted to reinstall it but it failed.
My System SpecsSystem Spec
25 Mar 2014   #13
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

To better help us to help you would you please add your systems specs? Here's the correct way to do it. :SystemInfo See Your System Specs Under System Manufacturer/Model Number add whether it is a desktop or laptop and whether self built. Very important

Log in to Seven Forums and you will be able to transfer the info directly to the specs page in your profile from within the System Info app.

Your System Specs here.

After doing this your specs will be available in each of your posts.
Click on My system Specs in the lower left of this post to see how it should look.
Full instructions are in the tutorial.
My System SpecsSystem Spec
.

25 Mar 2014   #14
Anak

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Home Premium 64bit Ver 6.1.7600 Build 7601 - SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by divake View Post
Quote   Quote: Originally Posted by divake View Post
Leave AVG on for a while because you'll need some protection while online, I would suggest Microsoft Security Essentials (MSE),
  • but if your OS isn't activated properly it won't install.
My Windows is installed like in the image. Could the problem have been trying to install something else? Before I got an official Windows 7, I got one of those specific reinstall for my computer tower from the company. One of those ones that are very specific and ended up not working, as my old HDD was running Windows Vista. I think traces of it is still on this HDD from when I attempted to reinstall it but it failed.
One way to find out would be to try and install MSE. If there are any problems with your present operating system. It will not install.

The problem you are describing with the specific reinstall could be a problem with the OEM_SLP Key used by the Company? And your changing the operating system (OS) and Hard Disk Drive (HDD) manufacturer.
  • Is this "Company" where you work?
  • Did you purchase one of their old machines that they no longer wanted or needed?

But please. First, follow Britton's request to use the system specs tool to fill out your system specs, it does make it much easier to help you.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 A clock interrupt was not received on the secondary processor




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
A clock interrupt was not received by a secondary processor
New to building computers... Managed to get it together and works really well.. right up until it doesn't. I am an architect and built a computer for modeling and rendering. The modeling program I use is a 32 bit program, so I wanted to overclock as clock speed makes a huge difference in the...
General Discussion
BSOD 101 - A clock interrupt was not received on a secondary processor
I built this computer back at the beginning of 2009, and I started getting this same blue screen error, "A clock interrupt was not received...", about once every other week since the beginning of last year, 2011. I investigated it a little here and there but have found no solutions. Unfortunately...
BSOD Help and Support
A clock interrupt was not received on the secondary processor
From time to time im having blue screen crash Heres what it says : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Its new pc so it really bothers me whats wrong.
BSOD Help and Support
BSOD - Clock interrupt not received on secondary processor
I have had a fairly stable system until I decided to leverage 8gb of ram and 64bit through Windows 7. Now daily or more I get greeted with this consistent error that from reading in the various help sites could be one of a million things. I have tried: cleaning extensively with Spybot seek and...
BSOD Help and Support
BSOD A clock interrupt was not received on a secondary processor...
I just had a BSOD with my Clevo W860CU laptop with GTX 285M and 920XM OEM CPU. The BSOD contained this error message: A clock interrupt was not received on a secondary processor within an allocated time What could be the cause of it?
BSOD Help and Support
clock interrupt was not received on secondary processor
I've been getting the BSoD with the error message: "a clock interrupt was not received on secondary processor". I've tried a lot of things, including an update of my BIOS and my video card drivers. The error details I get once I restart Windows 7 follows: Problem signature: Problem Event...
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:20.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App