Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: BSOD since the beggining

23 Feb 2014   #1
mikbada

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 
BSOD since the beggining

Hello, i have a sony vaio VGN-FW51MF laptop for about 4 years and it gives BSOD since the very first day, randomly without specific reason. I may have 5-6 BSOD in one day while surfing,or watching a movie,or while doing nothing, i also may have no BSOD for 4-5 days, it's completely random.
I sent it to sony while the warranty was still valid, but it didn't have any BSOD so they sent it back and they didn't accept it for a third time for the same problem.
So, here i am,just found your forum and i hope you can help me.
I attached the 2 zip files from diagnostic and debug tools, i hope they are ok

PS> I'm prety sure it's a hardware issue because even when i restored my system 3 days ago i had 3 BSOD in an hour!!
PS2> If that helps, my laptop is set up in greek language.


My System SpecsSystem Spec
.
23 Feb 2014   #2
Golden
Microsoft MVP

Windows 7 Ult. x64
 
 

Code:
*******************************************************************************
*                                                                             *
*                        Bugcheck Analysis                                    *
*                                                                             *
*******************************************************************************

Use !analyze -v to get detailed debugging information.

BugCheck 124, {0, fffffa80073bb038, f2000000, 14}

Probably caused by : GenuineIntel

Followup: MachineOwner
---------
124's are almost always hardware-related. Do the following tests:

CPU:
CPU - Stress Test Using IntelBurnTest

RAM: (run a minimum of 8 passes)
RAM - Test with Memtest86+

Video:
Video Card - Stress Test with Furmark
My System SpecsSystem Spec
23 Feb 2014   #3
mikbada

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Thank you Golden for the quick reply.

I run the CPU and Video tests, cpu was ok, video i turn it off after 10 minutes, something was supposed to happen or you just leave it to run as long as you want? Anyway, no problem also.
Now i'm waiting the memory test to complete,so far (1.30 hour ago) the first pass was succesful with no errors,but the second pass last so long!!!!about 3-5 minutes for 1%..I think i should keep it running and post back in a day or two :P
My System SpecsSystem Spec
.

23 Feb 2014   #4
mikbada

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Update: The ram tests also completed with no errors... BTW is it OK that it took about 11 hours for tha 6 passes???

Anyway, all tests reported no issues, so what is next?? Any ideas?
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2014   #5
mikbada

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Any news? I had several BSOD today also, here is the recent debug file after the tests,
hope for a solution!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 BSOD since the beggining




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:09.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App