Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: I am having problems after BS event was fixed.

06 Apr 2016   #1
Stretchiness

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 
I am having problems after BS event was fixed.

After the help from someone on this site, I was able to clear up my BS issues by uninstalling my graphics card. However after using the AMD to reinstall it to allow my computer to game and watch videos I own, the BS came back. After uninstalling the graphics card again, I am back to being on my computer normally but can't do anything that requires a graphics card.

I would like to have my graphics card working again with the BS issue fixed.

Below I have the files from when the computer had the BS on top, and I have the files from after the graphics card uninstalled on the bottom.

If you want the BS event info I have that too and will have no problem posting it if it is needed.




Attached Files
File Type: zip BRANDON-PC-Sat_04_02_2016_165452_16.zip (2.17 MB, 0 views)
File Type: zip BRANDON-PC-Wed_04_06_2016_173342_02.zip (2.41 MB, 2 views)
My System SpecsSystem Spec
.
07 Apr 2016   #2
axe0

Windows 10 Pro
 
 

Hi Stretchiness,

Because the crashes are 0x116 again and you were installing another GPU I would like some more details about your system specs and the GPU you were installing.

Please fill in your system specs
Please follow this tutorial and download the tool. The tool will give you detailed information about your system specs, please fill in your system specs more completely including PSU, cooling system and other used stuff. PSU, cooling system and other used stuff are not mentioned in the tool.
How to fill in your system specs:

My System SpecsSystem Spec
08 Apr 2016   #3
Stretchiness

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

OK it is updated.
My System SpecsSystem Spec
.

08 Apr 2016   #4
axe0

Windows 10 Pro
 
 

I believe your PSU and your cooling system are missing in your specs?
My System SpecsSystem Spec
08 Apr 2016   #5
Stretchiness

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

I can't find that with what you linked, and I don't know how to look for it manually.
My System SpecsSystem Spec
08 Apr 2016   #6
axe0

Windows 10 Pro
 
 

You won't find that in the tool as I mentioned.
Quote:
PSU, cooling system and other used stuff are not mentioned in the tool.
You have to look it up manually, open your case and look at what is written on the PSU and cooler.
My System SpecsSystem Spec
14 Apr 2016   #7
Stretchiness

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

sry for such a long time to respond. RL issues. I have found out the PSU but I have a fan to cool my computer and it does not have anything on it to tell me what type.
My System SpecsSystem Spec
15 Apr 2016   #8
axe0

Windows 10 Pro
 
 

Alright, not a big problem as long as the airflow is proper and thus can handle it to keep the temps down

Please try to update the BIOS and after updating the BIOS try to install a GPU again
Product Support | Dell US
My System SpecsSystem Spec
15 Apr 2016   #9
Stretchiness

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

I updated the BIOS and got no errors after the computer restart. I then used the for the graphics card which is what I thought GPU ment and gained failed to install error:

Catalyst™ Install Manager
Installation Report
04/15/16 19:43:15


Hardware information

Name
Manufacturer ATI Technologies Inc
Device ID 0x6779
Vendor ID 0x1002
Class Code 0x000000
Revision ID 0x00
Subsystem ID 0xe164
Subsystem vendor ID 0x174b
Other hardware

Existing packages
AMD Install Manager
HDMI Audio Driver

Packages for install
ATI Display Driver
Final Status: Success
Version of Item: 8.812.0.0000
Size: 90 Mbytes
AVIVO
Final Status: Success
Version of Item: 11.6.0.10104
Size: 3 Mbytes
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable
Final Status: Fail
Version of Item: 10.0.30319
Size: 9 Mbytes
Catalyst Control Center 2
Final Status: Success
Version of Item: 2011.0104.2155.39304
Size: 150 Mbytes


Other detected devices


Manufacturer ATI Technologies Inc
Device ID 0xaa98
Vendor ID 0x1002
Class Code 0x000000
Revision ID 0x00
Subsystem ID 0xaa98
Subsystem vendor ID 0x174b


Error messages

Application Install: install package failure!


Right after that I had a power outage. When I started back up I gained the BS again.

Right now I am doing a previous step to uninstall the graphics card again to fix the BS.
My System SpecsSystem Spec
16 Apr 2016   #10
axe0

Windows 10 Pro
 
 

Can you test if another GPU does install?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 I am having problems after BS event was fixed.




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
MSE OOBE Event Error - Fixed
For those that have upgraded MSE and have seen the following error on bootup in Event Viewer. Session "Microsoft Security Essentials OOBE" stopped due to following error; 0xC000000D here is the fix. OK we have a fix. After MS worked on my PC for 4 hrs they got it fixed. Go to...
System Security
Unstable system scannow returns problems not fixed. What next?
I found a very old thread and followed suggestion to post new. So here goes. Over the last few days I have experienced a pronounced slowdown on my Lenovo Win 7 SP1 machine. Tried a lot of thing ending with running “sfc scannow” from cmd prompt with this return: “Windows Resource Protection found...
Performance & Maintenance
Info Post - BIOS Update fixed USB 3.0 Problems on a Gigabyte MB
I have a Gigabyte Z77X UD5H motherboard and the USB 3.0 ports developed problems. The motherboard has 3 separate USB 3.0 connectors that can be used for front panel USB 3.0 ports. The front panel in my case (a Coolermaster) has two USB 3.0 ports. One port developed an intermittent - it would...
Hardware & Devices
Windows missing bootmgr fixed, but caused more problems
So I was trying to shrink my hard drive to make a second one for another OS. But I accidently clicked on Make Active, so I canceled my plans. The next day my computer didnt start with the message: Missing bootmgr ... something like that, I looked for a a solution online and tried everything. I...
General Discussion
Hi users -please post when your problem is fixed (or even not fixed)
Hi everyone now I don't mind spending some time trying to help people and am glad for the hints and fixes I've got off these sites --but it does seem to me to be a trend with some of the newer users that they post a problem --you reply --and these guys never post a follow up --like it worked or...
Chillout Room


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:37.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App