Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: No GUI boot not working properly

23 Jan 2010   #1

Windows 7 Ultimate x64
 
 
No GUI boot not working properly

Hello

I've been testing out no GUI boot to check if my computer could boot faster, but it's only working half the time.

If I reboot my computer, it's not working, and after the BIOS I'll face an infinite long black screen. This forces me to turn off the computer, and when it get's back on - the no GUI boot works and I get into windows within seconds.

So it's basically working every 2. time I'm rebooting.

I do have a pw prompt for my account, so it doesn't boot straight to my desktop, I don't know if this might have something to do with it.

Thanks in advance.

My System SpecsSystem Spec
Reply

 No GUI boot not working properly





Thread Tools



Similar help and support threads for2: No GUI boot not working properly
Thread Forum
Browser not working properly Network & Sharing
DCHP not working properly Network & Sharing
Gioteck EX-05 not working properly. Sound & Audio
AutorunPro.exe not working properly Installation & Setup
CD Rom not working properly Hardware & Devices
96 dpi scaling is not working properly Customization
USB drivers not working properly Drivers

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:13 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33