Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: This Happened...

09 May 2010   #1

Windows 7 Ultimate
 
 
This Happened...

After my laptop shut off automatically because the battery power ran out (forgot to plug it in), I replugged it in and I saw that there was another account named "other user" (The username and password boxes are both blank). I ignored it and tried logging on my normal account and this message appeared:

The UserProfile Service service failed the logon.
User profile cannot be upload

So I ran it in Safe Mode, finding a pop up message saying C:\windows\system32\config\systemprofile\Desktop

I simply copied and pasted the Desktop in my Users folder to that folder. One problem fixed.

Having "tried" to follow the instructions in this guide: The User Profile Service failed the logon. User profile cannot be loaded. - Vista Forums

I cannot enable the built-in Administrator account because there is only one account on my computer and since I can't log on normally I tried running command prompt in Safe Mode and following the instructions to enable the built-in Administrator. I clicked Log Out and I can't find it... Now I'm stuck

My System SpecsSystem Spec
.

09 May 2010   #2
Arc

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64 Bit SP 1
 
 

You may follow the method two described here Built-in Administrator Account - Enable or Disable
My System SpecsSystem Spec
09 May 2010   #3

Windows 7 Ultimate
 
 

Ok it seems for the "other user" account I mentioned, I just had to type in Administrator for the username and hit Enter. After using the methods described here The User Profile Service failed the logon. User profile cannot be loaded. - Vista Forums I was still getting the same problem So I just created a new account and copied and pasted everything from that account to this new one and deleted the bugged one.
My System SpecsSystem Spec
.


09 May 2010   #4
Arc

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64 Bit SP 1
 
 

Nice to hear that your problem is solved , Qwaser ! You know, self help is the best help
My System SpecsSystem Spec
Reply

 This Happened...




Thread Tools



Similar help and support threads for2: This Happened...
Thread Forum
What happened to the...? Gaming
Solved What happened? Customization
What has happened Browsers & Mail
What in the ??? happened?? BSOD Help and Support
What might have happened? Software

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:05 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33