Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Bluescreen after load Atipcie.sys


16 May 2010   #1
Kacox

Windows 7
 
 
Bluescreen after load Atipcie.sys

Hi, my english isn't too good but I'll try to explain myself.
After install the new Ati driver (ATI Radeon HD3450) a bluescreen keep showing after load Atipcie.sys. I can't start windows. Now I'm on Windows 7 from another partition on the same HD. The recovery disk can't solve the problem.
How can I repair my old windows 7 from this partition or uninstall the Ati drivers if that is the problem?
Thanks a lot.


My System SpecsSystem Spec
16 May 2010   #2
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Kacox View Post
Hi, my english isn't too good but I'll try to explain myself.
After install the new Ati driver (ATI Radeon HD3450) a bluescreen keep showing after load Atipcie.sys. I can't start windows. Now I'm on Windows 7 from another partition on the same HD. The recovery disk can't solve the problem.
How can I repair my old windows 7 from this partition or uninstall the Ati drivers if that is the problem?
Thanks a lot.
Boot into safe mode (F8) and the driver wont load. You can then delete it and u pon reboot win 7 will install a new driver.


Ken
My System SpecsSystem Spec
16 May 2010   #3
Kacox

Windows 7
 
 

Thanks for answer so soon.
I just did what you said. But now, there's another bluescreen after load classpnp.sys
The error says
0x0000007B (0xFFFFF880009A9928,0XFFFFFFFFC0000034,0X0000000000000000,0X0000000000000000)
Thanks a lot for your help.
My System SpecsSystem Spec
16 May 2010   #4
Jonathan_King

Windows 7 Professional x64
 
 

Try a system restore to get to a point before the troubles began.
My System SpecsSystem Spec
16 May 2010   #5
Kacox

Windows 7
 
 

I can't. System Restore doesn't work.
Thanks
My System SpecsSystem Spec
16 May 2010   #6
Kacox

Windows 7
 
 

My System SpecsSystem Spec
16 May 2010   #7
Jonathan_King

Windows 7 Professional x64
 
 

Go to \Windows\System32\Drivers on your damaged partition and rename atikmdag.sys to atikmdag.sys.old and Atipcie.sys to Atipcie.sys.old. Then boot up the other installation, and let Windows install some drivers.

Also, could you upload the dmps located in \Windows\Minidump of your damaged partition? Please follow the instructions in this tutorial: http://www.sevenforums.com/tutorials...-analysis.html
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Bluescreen after load Atipcie.sys




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Bluescreen after load Atipcie.sys
Thread Forum
windows 7 refuses to load and system repair wont load BSOD Help and Support
Album art takes long to load or doesn't load at all in explorer.exe General Discussion
laptop in reboot loop - atipcie.sys BSOD Help and Support
AtiPcie.sys - Startup crashes BSOD Help and Support
Startup problems with AtiPcie.sys General Discussion
Problem with W7 and atipcie.sys BSOD Help and Support

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:22 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App