Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: new computer- never works PLEASE HELP!

17 Jun 2010   #1
tat2spyder

windows 7
 
 
new computer- never works PLEASE HELP!

i have just recently purchased a computer from ibuypower. specs in my profile. i had the thing for two days then i got the bsod. i tried diagnosing the problem myself even changed the video card from the ati i bought with it. Ibuypower's tech support was no help so i had to send the computer back. 4 weeks later i get the thing back, use it for ten minutes, and i have the same bsod. i call back ibuypower, they replaced the memory and updated the bios on the motherboard. its been 3 months dealing with this and ibuypower doesnt even want to refund my money. i can't get it to stop freezing PLEASE HELP!!!!

i have tried uninstalling and reinstalling every driver i could think of. the bios on my motherboard has been updated. all 4 memory sticks have been replaced, and a diffrent video card.
every diagnostic program i have run cannot find anything wrong with it. and it doesnt freeze consistently. mainly when having multiple windows open running heavy grafix.


My System SpecsSystem Spec
.

17 Jun 2010   #2
CarlTR6

Windows 7 Ultimate 32 bit
 
 

Do you get a BSOD or just a freeze? What shows up in Event Viewer?
My System SpecsSystem Spec
18 Jun 2010   #3
tat2spyder

windows 7
 
 

it goes to blue screen and looks like this. i also included some of the many dumps.
My System SpecsSystem Spec
.


18 Jun 2010   #4
ttran

Microsoft Window 7 Professional 32 bit
 
 

The bugcheck indicate the STOP 0x00000101,
Please read article for further detail:
http://www.sevenforums.com/crash-loc...oubleshtg.html

Here is the bugcheck:
Code:
BugCheck 101, {31, 0, fffff88002fd5180, 3}
Probably caused by : Unknown_Image ( ANALYSIS_INCONCLUSIVE )
Followup: MachineOwner
---------
BugCheck 101, {31, 0, fffff88002f64180, 2}
Unable to load image \SystemRoot\System32\win32k.sys, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys
Probably caused by : Unknown_Image ( ANALYSIS_INCONCLUSIVE )
Followup: MachineOwner
---------
Let us know if you need help

Tuan
My System SpecsSystem Spec
18 Jun 2010   #5
WindowsStar

Windows 7 Enterprise (x64); Windows Server 2008 R2 (x64)
 
 

Did your Video Card fan stop working...I have seen this error when video card over heats.
My System SpecsSystem Spec
18 Jun 2010   #6
tat2spyder

windows 7
 
 

i have had this error with two diffrent video cards.
My System SpecsSystem Spec
18 Jun 2010   #7
tat2spyder

windows 7
 
 

i ran furmark, temp stayed at 82-83 for 30 mins. no change no crash

doing prime95 now, going to run for 24 hours
My System SpecsSystem Spec
18 Jun 2010   #8
The Howling Wolves

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

You said it was new. Can you get in touch with some authority like the Customer service Supervisor or Manager?
Get them to take it back or get your money back. IMO
My System SpecsSystem Spec
18 Jun 2010   #9
Jonathan_King

Windows 7 Professional x64
 
 

I suggest a clean install, to be honest. You may have a corrupted install, and in addition, I see a relatively high-risk program installed.

If a clean install is not feasible, do a repair install, and be sure to remove Norton completely and replace with MSE: http://www.microsoft.com/security_essentials

If you do a clean install, do not install Norton. Use MSE instead.

BSOD BUGCHECK SUMMARY
Code:

Built by: 7600.16539.amd64fre.win7_gdr.100226-1909
Debug session time: Thu Jun 17 22:50:42.735 2010 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 5:04:08.451
BugCheck 101, {31, 0, fffff88002f64180, 2}
*** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys
Probably caused by : Unknown_Image ( ANALYSIS_INCONCLUSIVE )
BUGCHECK_STR:  CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT_4_PROC
PROCESS_NAME:  Skype.exe
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Built by: 7600.16539.amd64fre.win7_gdr.100226-1909
Debug session time: Thu Jun 17 23:21:24.989 2010 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:29:59.300
BugCheck 101, {31, 0, fffff88002fd5180, 3}
Probably caused by : Unknown_Image ( ANALYSIS_INCONCLUSIVE )
BUGCHECK_STR:  CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT_4_PROC
PROCESS_NAME:  System
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Built by: 7600.16539.amd64fre.win7_gdr.100226-1909
Debug session time: Mon Jun 14 18:40:24.623 2010 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:29:28.099
BugCheck 101, {31, 0, fffff88002fd5180, 3}
Probably caused by : Unknown_Image ( ANALYSIS_INCONCLUSIVE )
BUGCHECK_STR:  CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT_4_PROC
PROCESS_NAME:  DOW2.exe
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
My System SpecsSystem Spec
18 Jun 2010   #10
tat2spyder

windows 7
 
 

i did talk with customer service. they will not give me a full refund, only partial. they were not helpfull at all. i was gonna make my wife call and raise hell but i was hoping i could fix it.

king-
i did try to uninstall every thing. i mean EVERYTHING. at first i put all my programs on the machine but after crashing so much our first assumption was it was software. so i have updated drivers and bios, reformated the hardrive and reinstalled windows, several times. once it crashed during the install. so i formated and reinstalled again. i could make it crash with only windows and internet explorer. same error message.

so we figured it wasnt an install problem, so we replaced the video card and reformated and reinstalled, same problem. we replaced the ram, reformated and reinstalled, same problem. new fan on the case, same problem. i used each of my monitors seperately and together, crashes again. diffrent keyboard, mouse, speakers, everything has been uninstalled and reinstalled.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 new computer- never works PLEASE HELP!




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Computer works fine at the computer shop, but at home the FPS is low
This is for a friend by the way. So he got a new gaming computer, he set it up at home and started playing Skyrim, the FPS was shit so he brought it to the shop. The professionals tested it and the fame rate there was fine. But then he brought it home and the frame rate turned shit. I made sure...
Gaming
New computer build, works smooth but internet issues on sole computer
Hey people, sorry if the title is not very detailed or so, what I am having trouble with is my Download speed and browser speed Little backstory: I created a new build recently (tuesday) and i've been spending every night since then for hours on end trying to fix this issue, every other computer...
Network & Sharing
How a computer works. Am I correct?
Hello, I'm trying to understand how a computer - specifically with a video game - works. I'm no expert you can tell but here it is: storage > ram > processor > vram > gpu > monitor. and this is the picture: http://img20.imageshack.us/img20/3981/dataflowchartpc.jpg Am I correct? Thank...
Performance & Maintenance
Homegroup Works On One Computer
I've been trying to get homegroup to work from my main computer to my new UMPC, but it doesn't want to let me share ANYTHING from the main computer to the UMPC, only the UMPC to the main computer. My main computer is a custom built desktop and all, running Windows 7 Ultimate x64, the UMPC - Windows...
Network & Sharing
RDC works with IP address but not computer name
I have 2 Win7 Pro computers in a homegroup. I have set up RDC and I can connect from computer a to computer b if I use the IP address, but not if I use the computer name. Any ideas?
Network & Sharing
Works on one computer, but not the other...
I installed the new Windows 7 operating system on my laptop, which previously had Windows Vista installed... Here are the specs: Gateway - Intel Core Duo CPU 32-bit Operating System T2250 @ 1.73 GHZ 1GB RAM 128 Integrated Video Memory 100 GB Hard Drive I downloaded the .iso file,...
General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

й Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:47.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App