Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: 1000 Posts!!!!!!!

19 Oct 2010   #1
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 
1000 Posts!!!!!!!

wow i just realized


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
19 Oct 2010   #2
boohbah

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7600
 
 

Yay! well done brian ,its a good feeling , lots of help within those posts ,Good work
My System SpecsSystem Spec
19 Oct 2010   #3
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Congrats, Brian.
My System SpecsSystem Spec
.

19 Oct 2010   #4
lorddenis

 

Quote   Quote: Originally Posted by brianzion View Post
wow i just realized
Congrats
My System SpecsSystem Spec
19 Oct 2010   #5
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

thanks guys its a great feeling helping out on the forums everyone is so cool on here respect to you all
My System SpecsSystem Spec
19 Oct 2010   #6
derekimo

Microsoft Community Contributor Award Recipient

 
 

Congrats Brian, Halfway to gold.
My System SpecsSystem Spec
19 Oct 2010   #7
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

thanks im well chuffed while you are here see if you can help me out on this thread please fellow guru
Window 7 audio not working please help !!
My System SpecsSystem Spec
19 Oct 2010   #8
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Replied.
My System SpecsSystem Spec
19 Oct 2010   #9
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Dwarf View Post
Replied.
thanks dwarf lets hope he gets his sound back
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools


Similar help and support threads
Thread Forum
Congrats HarriePateman 1000 Posts!
Congrats :party:
Chillout Room
intel pro/1000 ct gigabit ethernet never can connect at 1000 only 100
This is a builtin device to motherboard, Intel server S875WP1-e I tried different cables, and moved switch next to PC. I also tried Ubuntu. The cables do work at gigabit speeds. So does anyone know why? It is enabled in the bios. And latest bios p18 is installed. I tried installing the...
Hardware & Devices
$1000 cpu or $1000 gpu
Which you rather have a $1000 cpu or a $1000 gpu?
Hardware & Devices
1000$ rig
Hey guys! i have 1000$ to spend on a new pc. what i have at the moment. i want to buy the hardware piece by piece ,and to assemble it at home. because it's much more cheapper :). i have a 17' monitor,don't know if it's okay for a 1000$ pc,but you guys make the wishlist with monitor,then...
Hardware & Devices
1000
Horray :D:D:D:D:D:D:D What a 1,000th Thread, Speechless for once, But I'll find something to add to it dont you worry.:D
Chillout Room
My 1000 posts.
Here we go..:party::party::party::party::party::party::party:
Chillout Room


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:10.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App