Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: SF Server error

17 Jul 2009   #1
septprince

Window 7 build 7600, Xp pro(VM)
 
 
SF Server error

Ok this happened for the first time....

When i was refreshing a SF page i got a server error. Then i typed the SF`s url in the address bar and i again got server error..
Although it was only for some seconds but i thought i should make you guys know....

Did anyone else got that error???
My System SpecsSystem Spec
17 Jul 2009   #2
DarkXeno

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

I got it too, I think the sever just rebooted or there was a quick update.
It works now so its all good.
My System SpecsSystem Spec
17 Jul 2009   #3
Orbital Shark

 
 

It depends on the thread you were refreshing (i think), what thread was it? It may have been deleted or moved, this can cause similar errors.
My System SpecsSystem Spec
.


17 Jul 2009   #4
septprince

Window 7 build 7600, Xp pro(VM)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Orbital Shark View Post
It depends on the thread you were refreshing (i think), what thread was it? It may have been deleted or moved, this can cause similar errors.
No after that i restarted chrome and entered the SF url (www.sevenforums.com) but then again i got the error..

John is not online i think Shawn can tell what happened ...
My System SpecsSystem Spec
17 Jul 2009   #5
Dinesh

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by septprince View Post
No after that i restarted chrome and entered the SF url (www.sevenforums.com) but then again i got the error..

John is not online i think Shawn can tell what happened ...
I got that too. I have faced such server error in the past at Vista Forums too and it could be a possible server reboot or some connection issues.
My System SpecsSystem Spec
17 Jul 2009   #6
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 
Ditti

Quote   Quote: Originally Posted by dinesh View Post
I got that too. I have faced such server error in the past at Vista Forums too and it could be a possible server reboot or some connection issues.
Was only avail for maybe 3 mins

Ken
My System SpecsSystem Spec
17 Jul 2009   #7
z3r010

 

Does anybody know what type of error it was?

I've checked the server logs and I cant see anything that could have caused a problem.
My System SpecsSystem Spec
17 Jul 2009   #8
Antman

 

Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
Does anybody know what type of error it was?

I've checked the server logs and I cant see anything that could have caused a problem.
Server Error 500
My System SpecsSystem Spec
17 Jul 2009   #9
DarkXeno

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
Does anybody know what type of error it was?

I've checked the server logs and I cant see anything that could have caused a problem.
....the forums are becoming self aware and removing any evidence of any problems....

I really need to leave work soon...
My System SpecsSystem Spec
17 Jul 2009   #10
Dinesh

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

500 - Internal server error.
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools



Similar help and support threads
Thread Forum
WMP Server Execution Error, WinAMP DirectSound Error, others.
Hey! My father's computer, after running ADWCleaner yesterday, started behaving finicky. At first, Explorer.exe didn't work right. It kept saying "failed to initialize". Following some online guides, I issued regsvr32.exe over every file in the C: drive. This fixed that problem. But other...
Sound & Audio
Robocopying an entire share from server to server gets error 2
I've run into an issue several times when trying to copy an entire share from one server to another. In this case, it happens to be from a Mac to a Windows server (just in case that's relative to the problem). The command I was using is: robocopy \\MacDASD\Boards \\SRVRWIN78\Boards /S /FFT /XJ...
Backup and Restore
websites not loading - error on page "500 internal server error nginx"
For the last 2 days, I am not able to access all google sites and facebook.com from my windows 7 PC. When I tried to access these websites, I am getting a blank page with the error message "500 internal server error -nginx". Can you please suggest me what could be the cause for this issue and how...
Browsers & Mail
email error windows live mail/server error 0x800CCC90
Hello again. I continue to have problems requiring some assistance. I am running windows 7 Home, SP1, and I use windows live mail email client to service my email accounts with bellsouth.net (att.yahoo.com). Over the past year I have been having spells when My ability to send or receive email...
Browsers & Mail
Server error
Hi Since changing to win7 I am getting the Server Error in'/' Application, more often that I would like, I am using IE8, is there a way of helping the program to connect to the web page. Regards Robert.
Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:22.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App