Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Logging in bug?

27 Jun 2011   #1
simmo

Windows 7 Professional 64 bit
 
 
Logging in bug?

Hi,
just a heads up but for some reason if I try to log in on the main forum page it rejects it..incorrect username and or password...as if.

I have to link in from a forum thread email to be able to log in so theres an issue someplace.

cheers
My System SpecsSystem Spec
27 Jun 2011   #2
z3r010

 

Everything works fine for me.

Anybody else having problems?
My System SpecsSystem Spec
27 Jun 2011   #3
Neoseer88

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 

No problems here.
My System SpecsSystem Spec
.


27 Jun 2011   #4
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

No problems here either, but on the odd occasion where my login is rejected it is usually because I have inadvertently caught Caps Lock instead of the Shift key, something which is quite easy to do but not always obvious that you have done so, even when casting a quick glance at the keyboard indicators.
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools



Similar help and support threads
Thread Forum
system hangs after logging off and logging back!
hi! I logged off and logged back in.My system displays a black screen and doesn't log back in.It freezes and doesn't log back in. Help would be appreciated. mahesh
Performance & Maintenance
Logging on
I have a HP TouchSmart computer, had it about 2/3 months, personalized it as I wanted it, all was fine, now when I log on each morning it goes back to the original 'factory' settings, and says I am a 'logging in on temporary profile' I then have to go back to the 11th Sept in System Restore...
General Discussion
Logging Off...
I am running windows 7 Ultimate. explorer often crashes. When I restart the PC it takes a long time to log off. And also the shutdown screen is on for at least 2 to 3 minutes. What could be causing this?
Performance & Maintenance
Logging in
Hi all Having been using 7 for three weeks now and absolutely love it I have one issue …. One very small issue that is bothering and hoping someone may offer a solution. I have one user account set up (myself as administrator) … I am the only one using the PC (home PC). When I start...
General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:15.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App