Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: How do I reuse a previously uploaded picture on Windows 7 Forums

01 Nov 2011   #1
lehnerus2000

W7 Ultimate SP1, LM18 MATE, W10IP VM, W10 Home, #All 64 bit
 
 
How do I reuse a previously uploaded picture on Windows 7 Forums

I have previously been able to reuse pictures that I have uploaded and posted.

Today when I tried to reuse a picture, the Attachment manager claimed that the URL was invalid.

Since I could view the picture by clicking on it and I could copy the URL to a new tab and view the picture, there is obviously nothing wrong with the URL.

Does anyone have any idea what is going wrong?
My System SpecsSystem Spec
01 Nov 2011   #2
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

How are you trying to reuse it?
My System SpecsSystem Spec
01 Nov 2011   #3
lehnerus2000

W7 Ultimate SP1, LM18 MATE, W10IP VM, W10 Home, #All 64 bit
 
 

  1. I opened the picture from "Attachments" (in my user account).
  2. I copied the URL from the Address bar (in FF).
  3. I pasted it into the URL field, in the "Manage Attachment" dialogue window and clicked on "Upload".
  4. I received an invalid URL message.
My System SpecsSystem Spec
.

01 Nov 2011   #4
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

OK, what happened is that way you tried to upload an image already in place. In the Reply or VM/PM editor windows, click the Insert Image icon and paste the URL there.
How do I reuse a previously uploaded picture on Windows 7 Forums-capture.png

Here is an example from an old one from my attachments:


My System SpecsSystem Spec
01 Nov 2011   #5
lehnerus2000

W7 Ultimate SP1, LM18 MATE, W10IP VM, W10 Home, #All 64 bit
 
 
That's Weird

That's weird.
You I can only do that in Quick Reply.

Check out this picture.

How do I reuse a previously uploaded picture on Windows 7 Forums-upload-pictures.png

There is no Insert Image button in the Go Advanced section.

Additional
Maybe Firefox 8.0a doesn't like this site.


My System SpecsSystem Spec
01 Nov 2011   #6
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

I use this button. I also have the Insert Image in Go Advanced with editing a post?

Maybe one to ask John or Shawn about.
My System SpecsSystem Spec
01 Nov 2011   #7
lehnerus2000

W7 Ultimate SP1, LM18 MATE, W10IP VM, W10 Home, #All 64 bit
 
 
No Dice

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
I use this button. I also have the Insert Image in Go Advanced with editing a post?

Maybe one to ask John or Shawn about.
Same deal with that button for me (no Insert Image button).

Are you using Firefox (7, 8a, 9a or 10a) IE9 or something else?

I'll just have to remember to insert images before going to the Advanced section.
My System SpecsSystem Spec
01 Nov 2011   #8
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Skin issue. Reported.
My System SpecsSystem Spec
01 Nov 2011   #9
Brink

64-bit Windows 10 Pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by lehnerus2000 View Post
That's weird.
You I can only do that in Quick Reply.

Check out this picture.

Attachment 181774

There is no Insert Image button in the Go Advanced section.

Additional
Maybe Firefox 8.0a doesn't like this site.
For now, you could also use the paperclip icon to upload and attach with when using the Go Advanced section.

Screenshots and Files - Upload and Post in Seven Forums
My System SpecsSystem Spec
01 Nov 2011   #10
lehnerus2000

W7 Ultimate SP1, LM18 MATE, W10IP VM, W10 Home, #All 64 bit
 
 
Sorry Brink ...

Quote   Quote: Originally Posted by Brink View Post
For now, you could also use the paperclip icon to upload and attach with when using the Go Advanced section.

Screenshots and Files - Upload and Post in Seven Forums
Sorry Brink that is what started this thread.

The Manage Attachments tool won't let me reuse files that I have already used previously.
It gives an "invalid URL" message.

I can upload pictures from my PC with no problems.
It just seemed silly to repeatedly upload the same file, over and over again, when it must already exist and be associated with my user account.

Quote   Quote: Originally Posted by Dwarf View Post
Skin issue. Reported.
Thanks Dwarf.

If no one else is having this problem it must be something related to my PC or browser.

I'll check what happens in Ubuntu and XP (with Firefox) and W7 using IE9 later today.
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar help and support threads
Thread Forum
Can you reuse the Windows 7 install disc on a new PC?
I am buying a new PC to repalce my old one and I wanted to know, is it possible to use the Windows 7 install disk from my old PC on the new PC?
General Discussion
How can I reuse my Windows 7 Home Premium product key?
I just did a system restore on my Asus netbook since it was going crazy. So, I tried installing the Windows 7 Home Premium that I bought when I got the computer but it isn't working. Any suggestions?
Windows Updates & Activation
Can you reuse windows 7 Keys on the same computer?
Hi, So i have just built my own custom PC and i have been have alot of problems with it, such as loads of different BSOD's and some other problems and have have been trying to fight them for a while now with no avalie so im thinking about just wipeing my HDD and starting fresh. I was just wondering...
Windows Updates & Activation
Previously Installed Windows 7 Fails to Start
Hey everyone, This happened to me a few weeks ago and I haven't been able to resolve it since, so I'm turning here for assistance. One fine evening, I come home and notice that my computer is giving me an error message: Windows failed to start. A recent hardware or software change might...
Installation & Setup
Windows 7 only loads properly after i boot on safe mode previously
Hi everyone.I have strange issue with windows 7 32bit. I have tried searching for similar issues, but I couldn't find anything relevant to my problem.So here is my problem. When I turn on the computer it loads windows, then the deskop & the taskbar icons starmenu icon, the clock etc but the tray...
General Discussion
reuse windows 7 upgrade
I upgraded my laptop to Windows7, but it has had numerous graphics problems. Getting a new laptop and want to use the windows7 upgrade on an old desktop. Does anyone know if I can do this? I'm reloading the old laptop with factory install vista and then sending it to a recycle outfit.
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:30.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App