Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Strange forum issues.....

21 Dec 2011   #11
Hopalong X

Windows7 Pro 64bit SP-1; Windows XP Pro 32bit
 
 

So far so good.
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2011   #12
sygnus21

Windows 10 Pro
 
 

Just popped up again about while posting in the Games forum about 5 minutes ago....

Strange forum issues.....-sevenforums-issue-again.jpg

Using IE9 (32-bit). SF Blue forum skin.


My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2011   #13
GamePlanner

Windows 7 Professional x32
 
 

Here its running fine on chrome
My System SpecsSystem Spec
.

21 Dec 2011   #14
The Howling Wolves

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Running fine with Chrome on the West Coast!
THW
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2011   #15
derekimo

Microsoft Community Contributor Award Recipient

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by sygnus21 View Post
Just popped up again about while posting in the Games forum about 5 minutes ago....

Attachment 189350

Using IE9 (32-bit). SF Blue forum skin.
Happened to me a few times too, same skin, same browser.
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2011   #16
sygnus21

Windows 10 Pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by derekimo View Post
Happened to me a few times too, same skin, same browser.
Thanks for the confirmation.

Guys it's nice that you're not having problems, but the bottom line is some of us are, and that is an issue especially for those using IE.

Thanks
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2011   #17
The Howling Wolves

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Drew,
You more than welcome for those not having an issue with their browser's.
I am sure John will take care of it post haste.
Sorry for those that are using IE9.
THW
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2011   #18
sygnus21

Windows 10 Pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by The Howling Wolves View Post
Drew,
You more than welcome for those not having an issue with their browser's.
I am sure John will take care of it post haste.
Sorry for those that are using IE9.
THW
Your point?

Anyway this thread is for those having issues with this site, regardless of browser, not an opportunity to start a browser war

Thanks.
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2011   #19
Qdos

 

Have you got the highlighted option in iE9's advanced settings area ticked?

I'd suspect this could eliminate the problem at a guess...


Attached Images
Strange forum issues.....-ie9.jpg 
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2011   #20
sygnus21

Windows 10 Pro
 
 

Z already indicated it may be on his end. Not to mention a few others have recently noiced this issue just popping up this week.

Quote   Quote: Originally Posted by sygnus21 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
What browser?
Sorry, IE9 (32-bit)

It seems the issue just started a few days ago.
Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
Try now
Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
I'm too drunk now to try anything else, but post back how you get on and I'll look back in tomorrow lol
Thanks
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar help and support threads
Thread Forum
Forum looks strange on IE?
I rarely use Internet Explorer ,but this is what sevenforums looks like on it I must have a setting wrong ,looks fine on chrome and other sites look fine on iE What's up with this?
Browsers & Mail
good forum for android phone/google spying issues?
hi, considering a samsung phone connecting to internet (upgrade from non connected phone) and they use android. reading about google spying on us everywhere we go these days, so is there a good online forum for these issues? is sevenforums a good place and which category? I don't think I will be...
Hardware & Devices
Is there a Forum issues Forum
Most places I've been to have a dedicated subforum for handling issues or questions regarding the forum, moderation and similar. Do we have one such here?
Chillout Room
Strange Forum Message
I am trying to access this thread ( http://www.sevenforums.com/general-discussion/51150-large-file-downloads.html ) and get the message below. I am puzzled. Can anybody please clarify why that is happening. http://i260.photobucket.com/albums/ii36/whs37/HTG21/2009-12-31_2148.png
General Discussion
Strange RAM issues
First a little background. The computer that this refers to has been my main production computer for the past 10 months with no hardware issues. It has run solidly with Vista SP1 x64, Vista SP2 64. For production, I have replaced it with another machine and this has become my test production...
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:42.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App