Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: XP Home SP3 "Unknown Device" Problem

02 Feb 2012   #1
bej

Windows 7 Home Premium SP1 64bit
 
 
XP Home SP3 "Unknown Device" Problem

Installed VHS to DVD software with a Diamond VC600 Converter. Uninstalled with Revo. Installed driver only and another program.
Uninstalled both again with Revo.

I can't get rid of the device. Tried to delete, uninstall, update driver, etc.
Even deleted the hub, then the USB controller to no avail.
No device plugged in at all. USB\VID_0000.....etc is the device ID

What's irritating is that NONE OF THE FOUR USB PORTS WORK.
They all worked before, but not now.
Need some guidance !!!!!!!!!

(System Specs)
Gigabyte GMA-945GC
Core2Duo (E7500)
2GB DDR2
1-80gb IDE 1-500gb SATA
Nvidia GT430
Antec 430W
My System SpecsSystem Spec
02 Feb 2012   #2
bej

Windows 7 Home Premium SP1 64bit
 
 

Obviously, the Unknown Device got hungry and went out for breakfast. I fired up the system this AM and ALL IS WELL !!! Unbelievable. I had restarted several times, totally shutdown the system several times to no avail.
"What A Difference A Day Makes." (Hope the "fix" sticks)
"I'll Be Baaaack." (Please, NO !!!)
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:06 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33