Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Post your 1st post

17 Jul 2012   #41
TVeblen

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 64 Bit Home Premium SP1
 
 

12/23/2009. It was sunny.

Quote   Quote: Originally Posted by TVeblen View Post
I have a desktop icon for opening CorelPaint Shop Pro Photo XI that has a yellow security sheild on it (not the case for 10 other program shortcuts). Executing the shortcut brings up an "Unknown Publisher" UAC warning. Not a show stopper but annoying as all get out. I have been playing with the Security properties for the shortcut and the exe file to get this to go away but no joy.
Does anyone have a step by step to stop this behavior?
Program shortcut requires UAC permission?

You guys are the balls!
My System SpecsSystem Spec
21 Jul 2012   #42
Imperfect1

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Everlong View Post
So this is where you're all hiding!

Back when I noticed that Vista Forums got abnormally quiet, and then I discovered they'd all jumped ship.
Yeah, I noticed that too! I hope that doesn't happen with the Windows 7 Forum for a very long time, cause I still have a lot of questions (and answers, hopefully) about Windows 7, before I leave this Forum for good and move on to the Windows 8 Forum.
My System SpecsSystem Spec
21 Jul 2012   #43
windude99

Windows 7 Professional x64 Service Pack 1
 
 

Here is my first post from 3/16/2012

"I'm really into computers and have really enjoyed reading this forum. This forum has been really helpful in the past."

Here is the link to the post: Welcome to Seven Forums [5]
My System SpecsSystem Spec
.

21 Jul 2012   #44
indianacarnie

 

Splash Screen Shenanigans
I have posted this to one other tech site but have had no luck with a resolution. While this is not earth shattering in it's importance , it does annoy me.
I'm running Windows 7 Home Premium x64. It's an upgrade disc i got through Toshiba.
When I first turn on my computer, the little dot's come out to form the Windows flag on the splash screen and they "stutter". The first three come out , start to swirl then stop, hesitate for a second , start again , then stop....when the yellow(last) dot appears they all swirl a half turn stop again, then finish the swirl to form the pulsating windows flag. I don't notice anything "wrong" with the way 7 runs after that. (Windows 7 is a dream!)
It happened the first time i installed the upgrade and every single time since. It happens if i do a upgrade OR a clean install. (I've probably installed/upgraded 3 or 4 times since I got it last December)


I've ran the system file checker from the command line (sfc/scannow) and all that did was to change my start button back to the default. I've since changed it back, but i can't help but think that somethings just not right.
Could this be a "fault" with the disc itself? Everything seems to run great after I log in. It's more "head scratcher" than anything else but still........

Anyway, any advice anyone could give would be greatly appreciated.

Windows 7 Home Premium x64
AMD Turion x2 Mobile RM-72
ATI Radeon 3100 Graphics
4gb RAM

That was my first post........
My System SpecsSystem Spec
04 Aug 2012   #45
Arc

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 10 Pro Insider Preview 64-bit
 
 

[M]♦12/17/2009♦[/M]
Great thread ! Thanks for it.

Seeing this thread, I thought why I also not have a try . And the result I got is : (my date of Join is 12/17/2009)

Problem! Video is slow in virtula xp.
Quote:
Hi! I m new here. In trouble and need your help guys! I installed windows xp sp2 in virtual pc, but when integrated, it plays video v e r y . . . slowly. The machine is also slow, too. Any solution?
using Asus m2n mx se plus motherboard, amd athlon x64 processor and 2 gb ram. Is it to install the dislay driver? please help me.
Actually I haven't installed VMWare tools. I did not know that there is something like that

Three things you must notice here , and it will make it crystal clear to you who am I actually
  • The first sentence I posted contains a typo ;
  • The first reply to the thread is after seven months of the post ; and
  • The thread is a miniature riot
During the search, I got a bit nostalgic. Found some info of my past which I want to suppress and forget, so edited two three posts (You please forgive me) .



And , one thing I also found ... why I am ever grateful to Uber Philf .

Quote   Quote: Originally Posted by Uber Philf View Post
There are none that do what you would like it to do atm, maybe u can have a chat to one of our fine members sporting the Dark Purple "GFX" badge, and see if they can make you something more to your liking.
That post made me greedy ... if one day I can be a fine member
My System SpecsSystem Spec
05 Aug 2012   #46
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Golden View Post
How is your 1st post 6 months before you joined?

My first post Hibernate - Enable or Disable

First thread started 1 day later. I figured these people were pretty smart!
I want to make windows photo viewer the default for .gif files

Archie, we need a tutorila to solve your virtula issue.
My System SpecsSystem Spec
05 Aug 2012   #47
Arc

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 10 Pro Insider Preview 64-bit
 
 

Some issues will never be solved, Gary . As an example, my TYPOS Everytime I think ... but all the times I fail.
My System SpecsSystem Spec
05 Aug 2012   #48
Kari

Microsoft Community Contributor Award Recipient

 

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Golden View Post
How is your 1st post 6 months before you joined?
Britton, I believe Golden means 3rd of November 2011, as is of course more logical (day - month - year) and not 11th of March. It's your strange American way to put day and month in wrong order that causes confusion here
My System SpecsSystem Spec
05 Aug 2012   #49
FuturDreamz

Windows 8 Pro (32-bit)
 
 

On January 31, 2010 I wrote in "Need Advise on Laptop"

Quote   Quote: Originally Posted by FuturDreamz View Post
try for either a 13" or a 15", then just plug into a display when needed.
Heck, depending on what you need you could probably use a netbook with A Nvidia Ion chipset or a ULV Intel processor with dedicated graphics, then have an office set up with the necessary accessories.
just something to consider
Example:
Asus Eee with Ion: $484
2x2GB (4gb) ram kit: $90 (the specs say that this netbook can support 4gb)
Seagate 500gb 7200rpm 2.5 inch (I THINK that's what is inside the Asus): $108
slim lightscribe BD/DVD drive: $126
HP 20" display: $142
Logiteech wireless mouse/keyboard: $38
total: $988 (ish)
My System SpecsSystem Spec
05 Aug 2012   #50
DocBrown

Win7 Enterprise, Win7 x86 (Ult 7600), Win7 x64 Ult 7600, TechNet RTM on AMD x64 (2.8Ghz)
 
 

Set the Time Machine for
Dec. 20th, 2008


MY first computer was a Commodore-64 with a cassette tape drive in April 1983. I got the game Monopoly on tape & that was first game I ever played on a computer. My favorite game on it was "The Sword of Fargoal" I used a M$ dos program for the past 21 years in my business. I just recently had to upgrade it to a WinXp version as the software company is no longer supporting M$ dos. I have used just about every version of Windows on different computers in the past 25 years.



My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar help and support threads
Thread Forum
odd post/bios screen, plus no keyboard detected @ post
i had recently built a new computer. after installing windows 7 everything was fine, except for during start-up it'd say 'no keyboard deteced'. which it wasn't detecting it because i couldnt acess bios during this. once i came to the windows log in screen, it was then reading the keyboard. a...
General Discussion
First post!!
Hey guys !!! New to the forum just bought my new laptop Dell xps 16 with upgraded Os to ultimate from home premium!! Been using ubuntu for about a year now on my old desktop!! Anyways i have installed M$ office, Steam for games, Comodo anti-virus, Photoshop, firefox-chrome and rainmeter!! ...
Chillout Room
first post 4 gb next 6gb
When I first boot my computer the bios reports 4 GB. Then while it's looking for sata drives; I press and hold the power button to shut down. I press the power button again and the bios sees 6GB (Which is correct). Please see my System specs. I called gigabyte and the only thing they could...
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:55.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App