Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: What happened to the site?

27 Aug 2012   #1

MS Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
 
 
What happened to the site?



Is this just me?

My System SpecsSystem Spec
.

27 Aug 2012   #2

 

it's just you
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2012   #3

MS Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
 
 

What should i do?
Clear cache?
My System SpecsSystem Spec
.


27 Aug 2012   #4

 

That may help.
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2012   #5

MS Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
 
 

Sadly no fix
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2012   #6

Windows 8.1 Pro x64
 
 

Same here, reloading cache didn't help. Occurs on all my browsers.
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2012   #7

 

Try changing the site skin from the selector box at the bottom of the page.

If that doesn't work then try cleaning all cookies here vBulletin > My Cookies
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2012   #8

MS Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
 
 

None of those fixes worked
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2012   #9

Windows 8.1 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
Try changing the site skin from the selector box at the bottom of the page.

If that doesn't work then try cleaning all cookies here vBulletin > My Cookies
Changing skin fixes it but images are still broken with the default CDN theme.
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2012   #10

MS Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
 
 

I'm using SF Dark (wide) and still having the issue
My System SpecsSystem Spec
Reply

 What happened to the site?





Thread Tools



Similar help and support threads for2: What happened to the site?
Thread Forum
Can someone tell me what happened? General Discussion
What happened to the...? Gaming
Hyperlink syntax to open a parent site and then child site Browsers & Mail
Multiple Site to Site VPN Network & Sharing
Solved What happened? Customization
Has this ever happened to you? General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:23 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33