Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Gettin feedback problem

20 Dec 2012   #1

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Laptop 8.1 Pro all 64bit
 
 
Gettin feedback problem

I get emails with links to the forum and just lately some are coming through with no link address to pick.

Is there a problem with the system or is it just overload?

Anyone else getting this happen?
My System SpecsSystem Spec
20 Dec 2012   #2
Microsoft MVP

64-bit Windows 8.1 Enterprise
 
 

Hello John,

I'm not seeing an issue on my end, but could you post back with a copy of those emails with your private info blanked out?
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2012   #3

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Laptop 8.1 Pro all 64bit
 
 

Hello Shawn this has been happening -


Attached Thumbnails
Gettin feedback problem-mail1.png   Gettin feedback problem-mail2.png  
My System SpecsSystem Spec
.


21 Dec 2012   #4
Microsoft MVP

64-bit Windows 8.1 Enterprise
 
 

It looks like the links are still there in the left screenshot, but the spacing and format did not get used like in the right screenshot.

What email client are you using?

I'll forward this to John to take a look at as well when he gets online later.
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2012   #5

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Laptop 8.1 Pro all 64bit
 
 

WLM Shawn I can still copy / paste the address in but this just happens every now and then
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2012   #6
Microsoft MVP

64-bit Windows 8.1 Enterprise
 
 

Odd. Let's wait and see what John thinks.
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2012   #7

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

I've noticed that myself. It seems to be random with no pattern to its happening (can go ages without seeing this and then, like buses, a few come along at once) and can affect any of the forum sections, although most of the time it is OK. It's as though the formatting slips through the net, somehow. Like Shawn says, the links are still there, but are embedded into the text block and not always clickable.
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2012   #8

 

I'll do some tests and sort it out today.
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2012   #9

 

It should be fixed now, let me know if it happens again.
My System SpecsSystem Spec
21 Dec 2012   #10

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Laptop 8.1 Pro all 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
It should be fixed now, let me know if it happens again.
Ok will do as dwarf said it is very random and I thought perhaps it might have been my provider.

John
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools



Similar help and support threads for2: Gettin feedback problem
Thread Forum
help need feedback General Discussion
BSOD's are gettin worse! BSOD Help and Support
Feedback Please BSOD Help and Support
Gettin Jiggy with it Chillout Room
Feedback General Discussion
Feedback General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:47 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33