Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: HD4600/Haswell on Vista?

04 Jun 2014   #1
AC

Windows 7 Home Premium 64-Bit
 
 
HD4600/Haswell on Vista?

Anyone had any luck in getting HD4600 Graphics and Haswell systems to work on Vista? Trying to install Vista Ultimate and getting an "Insert Proper Boot Device, blah blah blah" after the first restart of the install. Don't see any drivers on the Intel site either, though I thought I'd be able to install Vista before dealing with issues.

Could be the fact that I'm installing UEFI and might not have the partitions set correctly. Any Vista guide for UEFI?
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools



Similar help and support threads for2: HD4600/Haswell on Vista?
Thread Forum
Solved Haswell RAM issue Hardware & Devices
Solved Is it true with Haswell CPU you need a haswell ready PSU PC Custom Builds and Overclocking
Solved Some Haswell info Hardware & Devices
Haswell info Chillout Room
Haswell First Look: Performance General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:16 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33