Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Sevenforums loading very slowly

07 Nov 2009   #1

Windows 7 Professional 64bit
 
 
Sevenforums loading very slowly

Anyone else having this problem? Like sometimes no matter what link you click it ether gets hung up or takes forever to load. I'll try other sites and they load up instantly, but sevenforums just likes to hang up sometimes throughout the day.

Anyone else?
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #2

Windows 7 Ultimate, OS X 10.7, Ubuntu 11.04
 
 

Yep, been happening to me to lately, was thinking it was my internet. :|
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #3

Windows 7 Professional 64bit
 
 

that makes me feel better. It took me a couple of tries just to post this, kept just hanging there.
My System SpecsSystem Spec
.


07 Nov 2009   #4

Windows 7 Home Premium x64 - Mac OS X 10.6.4 x64
 
 

John (z3r010, our administrator) will be able to provide details on if the issue is server side or not...
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #5

 

The servers are running fine and the site is loading pretty much instantly for me
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #6

Windows 7 Ultimate, OS X 10.7, Ubuntu 11.04
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
The servers are running fine and the site is loading pretty much instantly for me
What factors could produce a speed reduction on our end? I've been experiencing it for a few days now. I just ignored it though.
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #7

 

Open a cmd prompt and try:-

tracert sevenforums.com

Look for any lag in the output.
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #8

Windows 7 Ultimate, OS X 10.7, Ubuntu 11.04
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
Open a cmd prompt and try:-

tracert sevenforums.com

Look for any lag in the output.
Here you go.
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #9

 

Nothing obvious is showing in the trace
My System SpecsSystem Spec
08 Nov 2009   #10

Windows 7 Professional 32-Bit
 
 

I've noticed this on this and a couple of other forum sites while using Firefox (current release) as my browser, but works fine with IE 8. I can browse 4-6 pages or so on a forum then there is a long lag (sometimes up to 45 seconds or so) before the page other pages will load.

This is the first I've seen someone else mention it though, but I think I'll check around some more and see if it might be related to Firefox.
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools



Similar help and support threads for2: Sevenforums loading very slowly
Thread Forum
Loading hang after "window's loading" and the login screen General Discussion
IE9/Chrome loading pages very slowly. Browsers & Mail
Windows not Loading after update, hangs on "Loading operating system." General Discussion
Solved Certain programs loading files very slowly Music, Pictures & Video
icons loading slowly General Discussion
Solved Chrome and IE loading pages very slowly Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:15 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33