Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Thank You

17 Jan 2010   #1

Vista
 
 
Thank You

So this is probably NOT the place to put this; however, since it has to do with the problems I had with install.....this is where I put it. I want to thank everyone for all their posts here as they saved my sanity and allowed me to finally get my install UNSTALLED! See I am not technically gifted as those of you here. I know just enough to get myself into trouble but not enough to save myself! But thank goodness I do know how to read and I found my way here! There is a huge amount of knowledge and sharing folks here!

My problem was I am running a Dell that had a faulty Vista install and finally got fed up enough to do the upgrade to 7. However I ran into trouble in that the install would always stall and fail to get to the final set up screen.

Now it is time to unveil my stupid mistake, just incase any other newbie is having similar issues. I had made sure that I had unplugged all unnecessary peripherals leaving only mouse and keyboard... but of course no final install. In watching the attempt to do the final boot I noted some odd flicker on the screen and was thinking a video problem (using a 32" Samsung TV for monitor) and found a post here that was similar to my issue and they tried a new monitor and things went fine for them... then the thought occurred to me ... uh did you remember to disconnect the second monitor from the video card? (Running a 52" Samsung for my presentations) Well lo and behold it was still plugged in !!

Unplug - Reboot - WALA! So I will be happy to unveil my lack of experience in the hopes it will help someone else!

Thank you again for such a wonderful site. I have no doubt I will become a frequent lurker!
My System SpecsSystem Spec
17 Jan 2010   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Pro 64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by SBuckman View Post
So this is probably NOT the place to put this; however, since it has to do with the problems I had with install.. this is where I put it. I want to thank everyone for all their posts here as they saved my sanity and allowed me to finally get my install UNSTALLED! See I am not technically gifted as those of you here. I know just enough to get myself into trouble but not enough to save myself! But thank goodness I do know how to read and I found my way here! There is a huge amount of knowledge and sharing folks here!

My problem was I am running a Dell that had a faulty Vista install and finally got fed up enough to do the upgrade to 7. However I ran into trouble in that the install would always stall and fail to get to the final set up screen.

Now it is time to unveil my stupid mistake, just incase any other newbie is having similar issues. I had made sure that I had unplugged all unnecessary peripherals leaving only mouse and keyboard... but of course no final install. In watching the attempt to do the final boot I noted some odd flicker on the screen and was thinking a video problem (using a 32" Samsung TV for monitor) and found a post here that was similar to my issue and they tried a new monitor and things went fine for them... then the thought occurred to me ... uh did you remember to disconnect the second monitor from the video card? (Running a 52" Samsung for my presentations) Well lo and behold it was still plugged in !!

Unplug - Reboot - WALA! So I will be happy to unveil my lack of experience in the hopes it will help someone else!

Thank you again for such a wonderful site. I have no doubt I will become a frequent lurker!

Welcome to the Forum SBuckman, Thanks for sharing, I'm sure that will help someone else.
My System SpecsSystem Spec
17 Jan 2010   #3

Win7 Enterprise, Win7 x86 (Ult 7600), Win7 x64 Ult 7600, TechNet RTM on AMD x64 (2.8Ghz)
 
 
Thank You

Thank You SBuckman


Your problem is one of many that prompted us to create the Questions List

Questions to use for help with Installation Issues

Sometimes we were having to ask one or two questions at a time to dig out info that would lead to solving the problem.

When I first came to SevenForums I just read & read to adsorb knowledge.

Now it is gratifying to know the knowledge shared here is helping so many
other users of Windows 7


Attached Thumbnails
Thank You-your_friend_doc.jpg  
My System SpecsSystem Spec
17 Jan 2010   #4
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

Hello SBuckman, welcome to Seven Forums; glad you got it sorted.
My System SpecsSystem Spec
17 Jan 2010   #5

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Who'd think something so small would cause so much trouble. Good luck!
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:21 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33