Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Server issues

08 Feb 2010   #11
pparks1

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Yeah, I too was noticing slow performance early. I just decided to something else for awhile and all is back to normal now. It's so abnormal for this site to have performance issues.
My System SpecsSystem Spec
08 Feb 2010   #12
thefabe

Windows 7 ultimate 64 bit / XP Home sp3
 
 

Well I might as well get in on this I was running my virus scanner and thought it was the culprit.
My System SpecsSystem Spec
08 Feb 2010   #13
whs
Microsoft MVP

Vista, Windows7, Mint Mate, Zorin, Windows 8
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by thefabe View Post
Well I might as well get in on this I was running my virus scanner and thought it was the culprit.

I found that jobs that are heavy on the CPU like scanners or video file conversion usually do not impact browsing the web very much.
My System SpecsSystem Spec
.

08 Feb 2010   #14
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

If anything is wrong, i blame on this Get more ram! Free!

It buggered my sig...
My System SpecsSystem Spec
09 Feb 2010   #15
z3r010

 

We seem to have developed a lag issue again, I'm trying to work out what is causing it ATM
My System SpecsSystem Spec
09 Feb 2010   #16
z3r010

 

I'm going to reboot everything, we will be offline for about 5 mins.
My System SpecsSystem Spec
09 Feb 2010   #17
steve-pressman

Windows 7 Ultimate 64 - OEM Service Pack 1
 
 

It is very slow today for me too Thought it was a problem my end but after reading the posts obviously not

Steve
My System SpecsSystem Spec
09 Feb 2010   #18
z3r010

 

Everybody ok now?
My System SpecsSystem Spec
09 Feb 2010   #19
Dark Nova Gamer

Windows 7 Ultimate, OS X 10.7, Ubuntu 11.04
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
Everybody ok now?
All is well on my end.
My System SpecsSystem Spec
09 Feb 2010   #20
jfar

Vista Ult64, Win7600
 
 

Going like a Bullet now. Thanks.
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools



Similar help and support threads
Thread Forum
Zune Server Issues
So I get this error message: Can't access the server. Make sure you're connected to the Internet and that there are no firewalls or proxy servers blocking access to the Zune service, then try again. I've tried going to all the places I could figure, mainly the "services" areas that would...
Network & Sharing
Filezilla Server, FTP client issues
I'm running Filezilla Server on a custom built box, I have set all my users up and their passwords. I set their permissions to have correct permissions to modify, create, delete, append, and create directories and delete directoris. My users use filezilla client as well as Windows Explorer to...
Network & Sharing
Activation server issues
Hi, I recently installed windows 7 on my new computer, i previously had windows on it but i did a clean install as i wanted to start from a clean slate. When i tried to enter my product key in the setup it wouldn't accept it, now it is installed though i enter it in the activation part of the...
Windows Updates & Activation
Windows 7 Network server issues
I have a network using Windows 7 Pro and Windows XP Pro Machines. I just built a new server with Windows 7 Pro with a Gigabit network. 1 server (7 Pro) 3 machines (7 Pro) 2 machines (XP Pro). Windows sharing on network on server. DHCP IP for network. I keep loosing the network connection to...
Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:06.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App