Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Quick Reply Oddity

17 Feb 2010   #1
seekermeister

W7x64 Pro, SuSe 12.1/** W7 x64 Pro, XP MCE
 
 
Quick Reply Oddity

Just today, I have started noticing that when using the Quick Reply to respond to a thread, that my post is added to my last one, instead of adding it new. This is disconcerting, because my comments not appearing in normal sequence means that they don't relate to the normal flow of discussion. What is happening?
My System SpecsSystem Spec
17 Feb 2010   #2
Brink
Microsoft MVP

64-bit Windows 10 Pro
 
 

Hi SM,

Were your replies consecutive posts in a row, or after someone else had replied from your last reply?

If it was consecutive posts, then it was a new mod to prevent them and bumping when no attachments are involved in either post.
My System SpecsSystem Spec
17 Feb 2010   #3
seekermeister

W7x64 Pro, SuSe 12.1/** W7 x64 Pro, XP MCE
 
 

Both. Some were back to back, but others were separated by posts from others.
My System SpecsSystem Spec
.


17 Feb 2010   #4
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Were these other posts in between yours deleted? In other words, was there a post or posts between your previous post and the one you were currently creating when creating it, yet when you saved the post you were creating these other post(s) had been deleted?
My System SpecsSystem Spec
17 Feb 2010   #5
Brink
Microsoft MVP

64-bit Windows 10 Pro
 
 

Could you also post a link to them for us to review?
My System SpecsSystem Spec
17 Feb 2010   #6
jfar

Vista Ult64, Win7600
 
 

It's explained here by BFK also.
My System SpecsSystem Spec
17 Feb 2010   #7
seekermeister

W7x64 Pro, SuSe 12.1/** W7 x64 Pro, XP MCE
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Dwarf View Post
Were these other posts in between yours deleted? In other words, was there a post or posts between your previous post and the one you were currently creating when creating it, yet when you saved the post you were creating these other post(s) had been deleted?
I think this may be an explanation, because where this was most problematic is in the Windows Activation thread in the News Forum. It appears that some posts are being deleted by the mods, and this is creating havoc with the thread. Perhaps the intent of the mod is good, but in effect the net result is very negative. It is creating such a disruption of discussion, that I'm beginning to feel that participating in such a thread is of no value. If this combination of moderation and combining of posts continues, I shall probably discontinue active participation in the forum altogether. I imagine that the admins see it differently, but the free discussion of a topic (within normal forum ettiquette) and coherence of posts is of more importance than some kind of savings of thread length or format created by the mod.
My System SpecsSystem Spec
17 Feb 2010   #8
Bare Foot Kid
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

From what I see of that thread it was a good decision to close it, well done.
My System SpecsSystem Spec
17 Feb 2010   #9
seekermeister

W7x64 Pro, SuSe 12.1/** W7 x64 Pro, XP MCE
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Bare Foot Kid View Post
From what I see of that thread it was a good decision to close it, well done.
On this, we shall have to agree to disagree.
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools



Similar help and support threads
Thread Forum
All files have .ink extension and won't open ( Quick Reply!
I tried opening an .INK file with paint as a i have no application to open it with and afterwords i cant open any more .exe files. all icons look like paint and i don't knwo what else to do. i have seen alot of tutorials and i get onto Regedit but i get confused after words. Quick reply please
General Discussion
bought gtx 680 wanna know if my psu is enough. (quick reply please)
i have a 600w coonix it is a dual rail i believe and only pulls 36 amps together and the minimum the gtx 680 says is 38 amps but it also said it was tested with an i7 3.2ghz processor and that also mean a high end board with other high end part. and i only have a fx- 4 core black edition. my mobo...
Graphic Cards
Unable to Post Quick Reply
There is no cursor in the Quick Reply field. If I place my mouse in the field and left click, nothing happens. If I click on the "Post Reply" button, it works fine. I've also noticed this same behavior on some web pages.
Chillout Room
Quick Reply not working
I just submitted two posts using Quick reply and neither showed up in the thread. Used the normal Post Replay and it worked. Anyone else having this problem? If not, is there anything I can do to fix it?
General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:19.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App