Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: Anyone here play LFD1-2?

08 May 2010   #1

Windows 7 Home Premium 64bit
Anyone here play LFD1-2?

We should set something up.
Tired of getting my butt whipped by 12 year olds.
My System SpecsSystem Spec

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
Laptop lag when I play videos , use office ,play games
Hello I have laptop HP PROBOOK 4530S since 2011 and worked very well but in november 2013 my laptop start lagging , in the first the lag is limited on videos , but after I suffer the lag in games ( also old games ) , microsoft office , when I use the browsers etc.. , there is my specifications ...
Music, Pictures & Video
some dvd's can't play on sony dvd player but they play on onida player
hi guys....please someone help me..i brought a dvd i put that on my sony DAV-DZ340K dvd player but it can't playable on that but it's plays on onida dvd player please help me how can i play it on DAV-DZ340K.
Music, Pictures & Video
Won't play m4v's, everything else does.
Recently upgraded to Windows 7 from XP for my HTPC I recently built. Only two reasons why I upgraded- hardware acceleration and WMC. I copied my DVD library (to save all that storage space of DVD's) using Handbrake, and the only player that can't play the files is WMC. Boxee, XBMC, VLC and...
Media Center
Blu ray won't play!
I installed Windows 7 on my desktop, and now I can't play bluray movies using PowerDVD 9. I played them easily when I had Vista installed, but now I get "video driver not compatible". I have updated my video card's drivers, but it still won't work. I'm running Windows 7 64-bit and I have an...
Music, Pictures & Video
Combat Arms wont play on 7077, did play on 7068
It's running just fine on my 7068 box, but when I try to run the program on 7077, I get this message ImageShack - Image Hosting :: capturedvi.jpg I've run it with "recommended settings", tried running it in XP mode, as admin, with visual effects disabled..ect. Anyone have a suggestion?

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:46.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App