Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Can't post YouTube vids

15 Jul 2010   #1
silverwolf73

Windows 7 Home Premium x64
 
 
Can't post YouTube vids



The URL is correct, but the video doesn't show.
My System SpecsSystem Spec
15 Jul 2010   #2
mickey megabyte

ultimate 64 sp1
 
 



Code:
[utube]DhoKDbY-L-w[/utube]
i've mispelled youtube, otherwise it would show the video in the code box.
My System SpecsSystem Spec
15 Jul 2010   #3
silverwolf73

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Oh, just the last part of the URL goes into the code. Thanks for the help.
My System SpecsSystem Spec
.


16 Jul 2010   #4
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by silverwolf73 View Post
Oh, just the last part of the URL goes into the code. Thanks for the help.
Usually the last part

http://www.youtube.com/watch?v=ZaSSK09_mBc


but it can be in the middle, just look for the v= part

http://www.youtube.com/watch?v=wFHL5b7dIpE&feature=related

A Guy
My System SpecsSystem Spec
16 Jul 2010   #5
Torongo

Windows 7
 
 

You can also insert the whole embedded code in if you wish as well.

~Joshua~
My System SpecsSystem Spec
Reply

Thread Tools



Similar help and support threads
Thread Forum
How to Validate My YouTube Vids/Channel
I posted this on the Video forum, but I thought I'd post here as well. I don't really understand what validating means, or how to do it. I just know my videographer told me when he uploaded some vids to our YouTube channel that he couldn't validate it.:confused::o:huh: I was clueless. So, I need...
Browsers & Mail
cannot view youtube vids in HD on IE10
ok this is p*ssing me off to no ends lol but I cannot watch youtube vids in HD, when I choose 720p/1080p in the cogwheel menu, the VID goes black! but when I do it in "inprivate" browser it works fine! none of my other computers has this problem and my video card is a ATI HD 5700 series 1GB so I...
Browsers & Mail
Youtube vids go black in the middle
my youtube vids are going black in the middle for about 1 min or so and then it keeps going, is there any way to fix it plz help:confused:
Music, Pictures & Video
Any way to stop youtube vids from all playing when FF starts (40+tabs)
I have about 40+ tabs open in firefox 10 and many of those are videos on youtube.So i have a bit of a problem when i start the browser ,as all the flash videos start to play at once and it's a big problem having to go to each tab and clicking the pause button on each of the players window while...
Browsers & Mail
YouTube won't properly upload my vids!
Here's the deal, the video gets uploaded, it takes the two centuries it needs to upload and everything but when I click to watch it, the video is just a few seconds in length, a 15 minutes vid gets uploaded as a 34 seconds vid, even though it shows it's a 15 min vid when it's first loading. I've...
Music, Pictures & Video

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:19.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App