Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Start Orb

21 Jun 2009   #11

 
 

Have you tried reshacker with 'run as admin' in safe mode?

I had a similar blank issue with user32.dll.mui when running reshacker normally. It worked fine in safemode

My System SpecsSystem Spec
.

21 Jun 2009   #12

XP Pro SP3 x86/Vista SP2 x64/Win7 x64 Triple-boot
 
 

Yeah I tried every trick in the book mate, I was only trying to see if I could figure out mj452312's problem. I dont really want to change it that badly for myself.

I'm certain it's that icon I mentioned in my above post that must have a weird format compared to usual icons. The icon does show up in VS, I just cant save from a resource editor. (which it won't be able to if it thinks something is corrupted.)
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Start Orb




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:37 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33