Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: I don't know what problem im going though... please have a look :(

31 Aug 2012   #1

Windows 7 home premium x64
 
 
I don't know what problem im going though... please have a look :(




Problem is why when i click my folder..the icons loads from left to right? it should be after i click in.. the icons are already there but.. now the icons comes out from left to right. Please help me, i have already uninstall all my themes but its still like this


My System SpecsSystem Spec
.

01 Sep 2012   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64Bit
 
 

Welcome to the forum.

See if any of these tutorials help.

Folder View - Reset All Folders
Folder View Settings - Reset All to Default

Post back for further suggestions.
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2012   #3

Windows 7 home premium x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by koolkat77 View Post
Welcome to the forum.

See if any of these tutorials help.

Folder View - Reset All Folders
Folder View Settings - Reset All to Default

Post back for further suggestions.
Doesn't work. It still coming out from left to right
My System SpecsSystem Spec
.


01 Sep 2012   #4

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64Bit
 
 

Do you remember how you enabled this effect?

Try SFC /SCANNOW Command - System File Checker and reboot if it finds violations.
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2012   #5

Windows 7 home premium x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by koolkat77 View Post
Do you remember how you enabled this effect?

Try SFC /SCANNOW Command - System File Checker and reboot if it finds violations.
i didn't enable it, it happen just like that
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2012   #6

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64Bit
 
 

Alright.

Did you do the sfc scan?
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2012   #7

Windows 7 home premium x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by koolkat77 View Post
Alright.

Did you do the sfc scan?
yea it says there's some error with CBS.LOG something, i restart my pc. But the problem is still there.. i tried scannow but it came out it says ''Windows Resource Protection could not perform the requested operation''. Just now i just use sfc /verifynow
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2012   #8

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64Bit
 
 

Create a new user profile and see if that effect is present in the new user.
User Account - Create
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2012   #9

Windows 7 home premium x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by koolkat77 View Post
Create a new user profile and see if that effect is present in the new user.
User Account - Create
Even the other profile also the same-thing mate.
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2012   #10

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64Bit
 
 

Try a System Restore to a point when you remember your icons weren't behaving like that.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 I don't know what problem im going though... please have a look :(




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:32 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33