Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Thumbnails not appearing


30 Sep 2009   #1
Jonathan_King

Windows 7 Professional x64
 
 
Thumbnails not appearing

I just installed Windows 7 Home Premium x86 on a friend's laptop, and the thumbnails we've all grown to love are not appearing. When I hover the mouse over the task bar, a small menu appears, not the thumbnails of the page. Also, when I hover over the show desktop button in the corner, it does not preview the desktop. Is there a theme I am forgetting about? Why didn't I have this problem when I installed it on my desktop?

Oh, BTW, I also installed Win7 on another friend's laptop on Sunday, and the same thing happened.

Thanks in advance,
~Jonathan


My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2009   #2
myzr7

Windows 7 Ulti. x64
 
 

Aero is not on. Run wei again, what graphics card is it?
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2009   #3
Jonathan_King

Windows 7 Professional x64
 
 

ATI Radeon X1200

How do I turn Aero back on?
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2009   #4
myzr7

Windows 7 Ulti. x64
 
 

Are you certian that you have the correct driver installed for the x 1200. Have you looked in device manager for a conflict? Did you rerun the wei ?
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2009   #5
Jonathan_King

Windows 7 Professional x64
 
 

Okay, yes, I made sure the driver is correct and updated, and I discovered the reason Aero's disabled is that the graphics card is not powerful enough.
My System SpecsSystem Spec
02 Oct 2009   #6
jwnich

Windows 7
 
 

I have the same issue. How do I check what graphics card I have and if it's powerful enough? Thanks in advance.

Ok, I bought my computer from my college and here is what it said on the website. My laptop should have come with a:

NVIDIA Quadro NVS 160M video card w/ 256MB video memory

Will that work for Aero? When I get my WEI number it shows a 1 in graphics. I just bought this laptop this summer so it should be up to standards.
My System SpecsSystem Spec
02 Oct 2009   #7
myzr7

Windows 7 Ulti. x64
 
 

Welcome to SevenForums, jwnich
You can find out by looking in device manager under display adapter. What is the model number and name of your pc. Like Dell or HP. Alternatly if you fill in your specs someone here may be able to tell you what you have to work with. Good luck with this and I hope you enjoy windows 7 and SF.
My System SpecsSystem Spec
02 Oct 2009   #8
jwnich

Windows 7
 
 

Thanks for the welcome myzr.

I have a Dell 14" Latitude E6400

I'm going to try to reinstall my drivers tonight and see if that helps.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Thumbnails not appearing




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Thumbnails not appearing
Thread Forum
Solved No networks appearing - Network & Sharing
BSOD keeps appearing... BSOD Help and Support
CD/DVD Files Not Appearing General Discussion
Re-Appearing Icons ? General Discussion
Devices appearing Hardware & Devices
Downloads not appearing.. Browsers & Mail
Red x's appearing in WLM Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:18 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App