Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: Start orb mess-up!

25 Feb 2010   #1

Windows 7 Ultimate x64
Start orb mess-up!

Hmm, i seem to have run into a problem using my newly created Start-Orb.
It appears as it should, but when i mouse over it appears in a box, then goes transparent?

I have included the file, if any of you want it anyway
Please help me!
I know the background is green, should it be black?
Thanks for any help!

EDIT: Sorry, it had to be in a zip format as it would allow me otherwise!

Attached Files
File Type: zip Australia - (7.7 KB, 8 views)
My System SpecsSystem Spec
25 Feb 2010   #2

Windows 7 Ultimate x64 (XP, 98SE, 95, 3.11, DOS 7.10 on VM) + Ubuntu 10.04 LTS Lucid Lynx

Try this
Start orb mess-up!-australia.png

BMP is in the attachment

EDIT: Take a look at these threads
[HOW TO]Preserve Alpha Channel for Start Orb BMP's (Check the first and fourth posts)

Attached Files
File Type: zip (8.0 KB, 7 views)
My System SpecsSystem Spec

 Start orb mess-up!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
Looking for old PC to mess with
I am looking for a place where I can buy a old used PC that is cheap so I can try practicing repairing on it. I also just want it for retro computing purposes Retrocomputing - Wikipedia, the free encyclopedia Is a Goodwill store a good place to look?
Chillout Room
HDD mess, please help!
I have a Z68 motherboard and have Windows 8.1 x64 installed on ACHI mode on an SSD. Now, I did the following: Changed in BIOS ACHI to RAID. Installed 2 4TB HDDs and configured them to RAID 1 via the Intel utility. Now, when I try to boot my PC from the SSD I get: "select a proper boot...
Installation & Setup
A big mess!
I have been trying to fix my laptop for the past 2 1/2 days, and am only making things worse. Firstly, all was working reasonably well 3 days ago. I spent a lot of time on facebook playing farmville using Mozilla Firefox, with my dial up connection. Then I downloaded Mozilla Firefox 6, which...
Browsers & Mail
What did I mess up?
Hello, I recently installed a DLink DIR-615 and configured it manually. Having many more options than I knew what to do with, I may have messed something up. My LAN has 2 wireless and my main hardwired to the router and a Linux box running Ubuntu hardwired also. I've never had any problem...
Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:51.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App