Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem with x64 WMP


01 May 2009   #1

Windows 7 64bit RTM
 
 
Problem with x64 WMP

Just seeing if anyone else has had this problem. When I run 32bit media player from the pinned taskbar (the default), The icon highlights like it is supposed to and media player opens. When I modify the icon to launch the x64 bit version, when I click on it, it doesn't highlight the icon, instead another media player icon pops up over on the right and that one has the highlight on it. So while it is open, I have two icons down on the taskbar for WMP.

My System SpecsSystem Spec
.

01 May 2009   #2

 

Hm - verified on Build 7077....

You could try doing Windows Media Player (WMP) - Vista Forums and seeing if that helps you to use hte 64bit player as your default....
My System SpecsSystem Spec
01 May 2009   #3

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Yeah, that's been happening with all the builds I have used. I'm using the 7100 RC and it still does it.
My System SpecsSystem Spec
.


02 May 2009   #4

Win 7 7201 x64
 
 

Haven't found a way to make WMP x64 the default as yet - Vista instructions don't work any more.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem with x64 WMP




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:36 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33