Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Start Orb for 125 dpi.

29 May 2010   #1
EMINENT 1

Windows 7 Ultimate 64
 
 
Start Orb for 125 dpi.

Hi all! I'm using Kishan's 2.6 changer as it now supports other dpi's, but it's not working for me. Is it the orb image that isn't working? If I have it at regular 100 dpi, it has the three states, but when I change to 125, it doesn't alternate. It stays at first state. Not only that, it is cut off where the taskbar is. I have to go to properties and check "use small icons" for the taskbar to grow to see the full un-cut off orb. Can anyone help with this?


My System SpecsSystem Spec
.
29 May 2010   #2
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

I am using it too, at a custom DPI (113%), and it works. His changing it in the last version enabled me to use custom DPI again. So I know it works, and I have tested perhaps 30 different orbs. You can ask him at his Deviantart site:

HERE

Here is a collection of 290 orbs you can try:

HERE


A Guy
My System SpecsSystem Spec
30 May 2010   #3
EMINENT 1

Windows 7 Ultimate 64
 
 

Wow, weird. Custom dpi works, but when I use the default 125% dpi, it doesn't. Strange. Thanks so much for telling me about that.
My System SpecsSystem Spec
.

30 May 2010   #4
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Sweet. I had just the 100% DPI because I wasn't going to use the default start button. Was so glad when he added custom DPI support in the last version. Glad you got it fixed. A Guy
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Start Orb for 125 dpi.




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Acer won't start, Black screen / Windows failed to start
Hi, Can someone please help me? I'm a first-time forum user :o I've got an Acer Aspire laptop here that has decided to stop loading/starting up. When I turn the power button on: - I can see the Acer logo screen (and also get into setup if I press F2) - The cursor (_) blinks once or twice...
General Discussion
Laptop won't start after update, can't start start up repair either
My mother in law has a toshiba satellite p775-s7100 and this morning she told me there was a toshiba update, I was on her laptop yesterday and saw there was an update for her bios, so I'm assuming she clicked the update button and messed the update up somehow. Now when we try to boot the laptop,...
General Discussion
Asus Ai Suite II -is it OK to change Scheduled Start to Windows Start
BASIC INFO I have Windows Ultimate (x64). I use the Asus Suite II supplied with my Asus Asus P8Z68-V Pro Gen3 Motherboard (which I like for fan and temperature monitoring) PROBLEM Ai Suite II always loads BUT "on screen" it is messy during loading because a seemingly AI Suite bar sized...
General Discussion
the following boot start or system start drivers failed to load
I'm not sure where to even begin to fix these problems. Some online searches suggested doing a system repair but I want to get some more feedback here before proceeding. Here is the message from the event log: The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: AFD cmdGuard...
BSOD Help and Support
Classic Start Menu: Start Button appears doubled
Switched to the XP-ish Classic Start Menu, plus Adjust for Best Performance, in the usual prescribed way, no third-party interface-modifiers. All looks & works fine except that the Start button itself looks like TWO buttons -- one atop the other and just slightly out of alignment (screenshot here)....
Customization
services start/stop or change from autostart to demand start
My brand new Dell laptop keeps losing its active window focus. I have tried to pinpoint the problem to a service or startup and did not find anything specific. I am now checking the System logs and I see things like : The Windows Modules Installer Service changes every couple of seconds its...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:19.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App