Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Marvell 91xx Config ATA Device

23 Feb 2011   #11
theog

Microsoft Community Contributor Award Recipient

ME/XP/Vista/Win7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by someotherguy View Post
And the solution was???
Try updating your drivers for your Asus M2N-SLI Deluxe from here:
ASUSTeK Computer Inc.-Support-


My System SpecsSystem Spec
.
24 Feb 2011   #12
someotherguy

Win7 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Zardoc View Post
I think that your 4 months too late
Not really, Zardoc. I had the same problem just the other day after I installed SP1. I was hoping to find a solution in an old thread.

Quote   Quote: Originally Posted by theog View Post
Try updating your drivers for your Asus M2N-SLI Deluxe from here:
ASUSTeK Computer Inc.-Support-
Thanks theog, twofold. One thank you for pointing to the drivers. I reinstalled the chipset drivers from my mobo disc and the problem went away. A second thank you for pointing out that I forgot to update my system specs. They are now fixed.
My System SpecsSystem Spec
25 Feb 2011   #13
theog

Microsoft Community Contributor Award Recipient

ME/XP/Vista/Win7
 
 

You are welcome, someotherguy.
My System SpecsSystem Spec
.

26 Feb 2011   #14
Ater Vulpes

Windows 7 x64 Home Premium
 
 

Sorry for being "a little late". Use DriverMax. It identified the device and found a driver.
My System SpecsSystem Spec
25 Oct 2011   #15
ggvideo

Windows 7 64bit
 
 

I found the solution in another forum and wanted to explain in detail how I solved my problem. I installed LG HD-ROM burner with lightscribe. I did a mistake in connecting it to white SATA port. That has resulted in getting the error for Marvell 91xx config ATA Device - driver not installed. Simple solution is disconnect the HD-ROM Driver from White Port of the motherboard and connect it to other color (I connected it to green). Then my problem solved.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Marvell 91xx Config ATA Device




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Drivers for Marvel 91xx Config ATA Device...
Hello! I need help installing the following drivers: Drivers for Marvel 91xx Config ATA Device Jmicron JMB36X Driver marvel 91xx driver Marvel Storage Utility V4 I recently formatted my computer and had these installed, the SATA drivers from my motherboards website do not work. I get...
Drivers
What is Marvell Miniport?
I bought a used Dell Inspiron 6000 with Windows 7 and I was cleaning out stuff that the previous owner had that I don't want. One item is Marvell Miniport Driver. I found tons of sources online but none of them explain what it is. Anybody know?
Hardware & Devices
marvell 91xx sata 6g controller. This device cannot start. (Code 10)
Hey there, I recently updated my BIOS to a newer version due to BSODs and now it's been running perfectly. Although my system works fine now without any problems, I'm not too sure as to what marvell 91xx sata 6g controller is and if it'll affect my system. This never appeared before the BIOS update...
Hardware & Devices
BSOD intermittent, increasing frequency, Marvell 91xx
This is a DIY computer build. I have had intermittent BSODs related to this Marvell 91xx controller since completing the build in June 2011. The OS has never needed to be reinstalled. There were times that things went swimmingly along for months. Now, over the last month, I've been getting...
BSOD Help and Support
Marvell 91xx SATA 6G, RAID console question
Whenever I do a Windows Update I see Marvell's RAID Console showing up in my recommend updates. Where can I find Marvell's RAID Console to download on Marvell's website? I tried searching around Marvell's website for SATA 6G drivers to no avail. Another question, I found this french site with...
Drivers
Marvell Controller Unplugged / Reboot and Select proper Boot device
Hi guys, I have a new PC with a SSD and 2 other drives. Using a P8P67 LE motherboard by ASUS. I have had two black screens in a period of a month that pretty much say, "Reboot and Select proper Boot device." I noticed when I went into BIOS, that my SSD was kicked out of the boot priority...
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:07.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App