Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Sony VGN-AR320E

13 Nov 2010   #21
nollerd2

win7 64
 
 

Tried to reinstall skype same message


My System SpecsSystem Spec
.
13 Nov 2010   #22
pebbly

win 7 ultimate32bit, Win8.1pro wmc 32bit
 
 

Ok nollerd here is what Ive found Sony eSupport - VGN-AR320E - Software Updates & Drivers that link has most of the utilities , In the original link HopalongX posted have a look in "system components" there you will find the shared library , in "sytem software" you will find Vaio event services
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #23
nollerd2

win7 64
 
 

Ok, I downloaded and installed those three and am restarting I will report back the findings in a few.


THANK YOU SO MUCH you are an ANGEL!

My System SpecsSystem Spec
.

13 Nov 2010   #24
pebbly

win 7 ultimate32bit, Win8.1pro wmc 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by nollerd2 View Post
Ok, I downloaded and installed those three and am restarting I will report back the findings in a few.


THANK YOU SO MUCH you are an ANGEL!

You're very welcome, that's what we are all here for, to teach and be taught
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #25
nollerd2

win7 64
 
 

OK, still no camera showing but the audio works and the video works


I installed all three of the things you just told me to install

restarted

ran viao capture camera util went to the settings and says under camera selection (none)

skype reports the same thing no camera
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #26
pebbly

win 7 ultimate32bit, Win8.1pro wmc 32bit
 
 

nollerd, is the camera showing in device manager? if so right click on it and select "update driver" see if that updates the driver ,Are you starting Skype or the webcam first ?
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #27
pebbly

win 7 ultimate32bit, Win8.1pro wmc 32bit
 
 

nollerd, download and install this camera driver Camera Driver (Ricoh) 6..209G - 6.1005.209.0_logo.rar - Windows Live uninstall the driver you are using now first
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #28
nollerd2

win7 64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by pebbly View Post
nollerd, is the camera showing in device manager? if so right click on it and select "update driver" see if that updates the driver ,Are you starting Skype or the webcam first ?


under pc\imaging devices I see a usb video device

in details driver id

USB\VID_05CA&PID_1836&REV_0100&MI_00
USB\VID_05CA&PID_1836&MI_00


Ive tried to run either and neither can see the cam
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #29
nollerd2

win7 64
 
 

also under device manager \ other devices I see unknown device

here are its driver hardware ID details:

PCI\VEN_104C&DEV_803B&SUBSYS_81FD104D&REV_00
PCI\VEN_104C&DEV_803B&SUBSYS_81FD104D
PCI\VEN_104C&DEV_803B&CC_018000
PCI\VEN_104C&DEV_803B&CC_0180


could this be the camera?
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #30
pebbly

win 7 ultimate32bit, Win8.1pro wmc 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by nollerd2 View Post
also under device manager \ other devices I see unknown device

here are its driver hardware ID details:

PCI\VEN_104C&DEV_803B&SUBSYS_81FD104D&REV_00
PCI\VEN_104C&DEV_803B&SUBSYS_81FD104D
PCI\VEN_104C&DEV_803B&CC_018000
PCI\VEN_104C&DEV_803B&CC_0180


could this be the camera?
could be , have you tried the latest driver I posted , also try right clicking on the device and updating driver
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Sony VGN-AR320E




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Sony VGN AR320E
I have just updated my notebook to windows 7. Before installation, it said that my computer was compatible and had no issues. Currently, I am not able to install the correct drivers for my motion eye camera (Ricoh driver couldn't find), the memory stick reader, DVD burner, and external hard...
Drivers
SONY VAIO Slows At Start Up, Before SONY Logo Loads.
Hi Guys i have SONY VAIO VPCEB4C5E, After Having Liquid Spilled on my Screen, it was not working for few hours, then i took to local repair and they did it worked, so everything is working fine. However i doubt that, when i press Power Button, it tooks about 7-8 seconds to start loading SONY...
General Discussion
Sony Flash Disk not working for Sony LED TVs
I have 8gb Sony flash disk and I bought it for my Sony TV. I used to watch movies for a while but yesterday my TV couldn't recognize the flash disk. I tried everything but couldn't make it work. What is the problem? Can someone help me?
Hardware & Devices
No sound Sony Vaio and No Sony Support
This is the first time contacting Sony support. After waiting for over 1/2 hour, finally a person comes online. I spend another 20 minutes giving him name, address, etc and then I find out that it is "paid support". After an online chat and trying to contact Sony support, maybe the only...
Sound & Audio
Sony Vaio VGN-AR320E WIN7 64 Camera Driver???
Hello, I have a Sony Vaio VGN-AR320E just updated to Windows 7 64 and am looking for the win7 64 driver for the built in camera? Can someone point me to the driver file? Many thanks for any and all effort
Drivers
No Sound HDMI Sony Viao-Sony has no intel chipset?
I have been waiting for Sony to release a chip set for their Viao VGN 270 with no word as to when. I upgraded from Vista to Windows 7 and LOST the audio via HDMI. I have tried every Sony upgrade and nothing works. It is reltec sound card which is really Intel but is manufacture specific. Does any...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:05.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App