Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Sony VGN-AR320E

13 Nov 2010   #31

win7 64
 
 

I uninstalled the usb video from the device manager then installed the one you gave me the link for

windows said it installed usb web cam

I ran skype and went to the settings for the camera

above says USB Video Device
but in the black video area it says: "cant start video renderer. check you've got a valid direct X installation"


I looked at the device manager in other devices there is a Mass Storage Controller now with an exclamation on it

My System SpecsSystem Spec
.

13 Nov 2010   #32

win 7 ultimate32bit, Win8.1pro wmc 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by nollerd2 View Post
I uninstalled the usb video from the device manager then installed the one you gave me the link for

windows said it installed usb web cam

I ran skype and went to the settings for the camera

above says USB Video Device
but in the black video area it says: "cant start video renderer. check you've got a valid direct X installation"


I looked at the device manager in other devices there is a Mass Storage Controller now with an exclamation on it
right click on it and select update driver
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #33

win7 64
 
 

it searched online and said windows was unable to install your mass storage controller
My System SpecsSystem Spec
.


13 Nov 2010   #34

win 7 ultimate32bit, Win8.1pro wmc 32bit
 
 

My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #35

win7 64
 
 

Popup came up:

This installation package could not be opened. verify tht the package exists and that you can access it, or contact the application vendor to verify that this is a valid windows installer package
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #36

win7 64
 
 

then it said this software has been installed
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #37

win7 64
 
 

mass storage still has an exclamation
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #38

win 7 ultimate32bit, Win8.1pro wmc 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by nollerd2 View Post
Popup came up:

This installation package could not be opened. verify tht the package exists and that you can access it, or contact the application vendor to verify that this is a valid windows installer package
try redownloading it, it has opened on my laptop ok
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #39

win7 64
 
 

are you talking about this Texas Instruments® PCI7411 Integrated FlashMedia Controller Driver ?
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2010   #40

win7 64
 
 

downloaded it ran installer same thing happened

Popup came up:

This installation package could not be opened. verify tht the package exists and that you can access it, or contact the application vendor to verify that this is a valid windows installer package
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Sony VGN-AR320E




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:11 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33