Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: i did not start my computer after installing win 7

18 Dec 2010   #1
eswar211

Andhra Pradesh
 
 
i did not start my computer after installing win 7

my config is:
os: win 7 32 bit
RAM: 2 gb
memory : 320 gb
graphic card: ati hd r 4350 msi series
tv tuner : honestch tvr sheduler
mother board : giga byte g31-es2l




i update all the drivers but i did not start directly ( started through optimized defaults )

i got blank screen after "starting windows"
whats the problem with my computer.
i did not play youtube also when i want to play it will struck with green screen



\plz help me


My System SpecsSystem Spec
.

18 Dec 2010   #2
youllbelost

Dual Booting Windows 7 64-Bit Ultimate Edition and Fedora 16.
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by eswar211 View Post
my config is:
os: win 7 32 bit
RAM: 2 gb
memory : 320 gb
graphic card: ati hd r 4350 msi series
tv tuner : honestch tvr sheduler
mother board : giga byte g31-es2l




i update all the drivers but i did not start directly ( started through optimized defaults )

What do you mean by this? Did you restarted the computer after updating the drivers
i got blank screen after "starting windows"
whats the problem with my computer.
i did not play youtube also when i want to play it will struck with green screen
Does that mean you are able to start your computer??


plz help me
Plz be clear on the problem.
It looks like a problem with the graphic card. Also, Do you have a Desktop or a Laptop?

YBL
My System SpecsSystem Spec
18 Dec 2010   #3
Hopalong X

Windows7 Pro 64bit SP-1; Windows XP Pro 32bit
 
 

My System SpecsSystem Spec
.


18 Dec 2010   #4
hanomajstor

Windows 7 Professional 32bit
 
 

Try to reinstall your OS
My System SpecsSystem Spec
18 Dec 2010   #5
alphanumeric
Microsoft MVP

Windows 8.1 Pro with Media Center 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by youllbelost View Post
Quote   Quote: Originally Posted by eswar211 View Post
my config is:
os: win 7 32 bit
RAM: 2 gb
memory : 320 gb
graphic card: ati hd r 4350 msi series
tv tuner : honestch tvr sheduler
mother board : giga byte g31-es2l




i update all the drivers but i did not start directly ( started through optimized defaults )

What do you mean by this? Did you restarted the computer after updating the drivers
i got blank screen after "starting windows"
whats the problem with my computer.
i did not play youtube also when i want to play it will struck with green screen
Does that mean you are able to start your computer??


plz help me
Plz be clear on the problem.
It looks like a problem with the graphic card. Also, Do you have a Desktop or a Laptop?

YBL
I would say the OP went into the BIOS and set it to "optimized defaults". Hard to say if that is cause or effect?

eswar211, you may want to go back into the BIOS and see what your first boot device is set to. Ideally it should be set to the hard drive you have windows installed too. Another option would be to set your BIOS settings to "fail safe defaults" and try booting up again.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 i did not start my computer after installing win 7




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Slow start up after installing WD Mainstream HDD
Hey, It took some time before realizing that my newly installed 4 TB HDD is causing to start Windows very slowly, almost 2 min on a SSD. Most of this time, it's BootSmssInitTime that is the longest (99s). Bios is updated, Windows too. How can this be fixed?
Performance & Maintenance
Computer doesn't start up after installing video driver
Hi, I've just installed Win7 Ultimate on my laptop Sony Vaio. I have a problem with my video driver. I downloaded the driver from http://esupport.sony.com/US/p/model-home.pl mdl=VPCEH14FM&LOC=3#/downloadTab When I launch the installation process, it says "successfully installed" and I need to...
Drivers
Computer cannot start up - Start up repair
Hello, i downloaded Comodo CIS yesterday (after uninstalling Avira) with no problems, but this morning my Acer One d270 was unable to start giving a black screen, and i clicked enter on the option to use ''Start up repair'', which only seemed to show the following ; ''Unspecified change to...
General Discussion
Computer doesn't start cant get into bios or advanced start up setting
When i got home today didn't my computer work, my girlfriend has been the last one using it. So don't know how things were just before the shutdown or anything. when i turn on the computer i get to the screen where "touch bios" is and where i can see the options like Bios settings, boot menu,...
General Discussion
Start up problem in Win 7 due to installing Win 8 themes
Hi, I have tried to install win 8 themes in my Win 7 home premium. Few DLL changes were suggested there. After making those instructed changes, it was required to restart the system. Before that it was instructed to disable UAC. I forgot to disable UAC and restarted my laptop. Now I am...
BSOD Help and Support
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - Won't start after installing mod
The latest in my catalogue of S.T.A.L.K.E.R. woes. Okay, here's the long and short of it: A few months ago, I was playing Clear Sky and ran into some insurmountable CTD problems, so I just gave up playing the game. Last week, I downloaded a mod for Clear Sky which promised, among many...
Gaming

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:46.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App