Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Camcorder Not Loading Driver after SP1


17 Mar 2011   #1

Win 7 x64 Pro
 
 
Camcorder Not Loading Driver after SP1

Hi,

I have Windows 7 x64 Pro.

Well I have been going fine with my Sony DCR -PD170 firewired to my PC. I plug it in and she pops up asking me if I want to the whole or part of the video and so on.

Then I let Windows Update load the SP1 service pack and she will not load. So I go to my laptop that is Windows 7 HP x64 that also went to SP1 and she works!

So I look at her drivers and the are "msdv.sys" & "ksthunk.sys". I try copying them to the same local in the desktop and no good. I try other folders like windows, Sys32/drivers/ and so on but to no avail. I even direct it to them on my desktop.

Talk to me guys!

My System SpecsSystem Spec
.

17 Mar 2011   #2

Win 7 x64 Pro
 
 

I got it. I had Unibrain drivers because my Sandisk firewire reader liked them but in Windows 7 SP2 things are different. I uninstalled them and she took off.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Camcorder Not Loading Driver after SP1




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:58 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33