Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: upgraded from xp.. but have no sound

19 Jun 2011   #11

64-bit Windows 8.1 Pro

As long as you have sound, thats all that matters ... glad you have it all sorted ..

My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2011   #12

windows 7 starter

thanks for the help...
i have a much bigger prob no anyway lol

i'll bve posting another question in a sec
My System SpecsSystem Spec

 upgraded from xp.. but have no sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
upgraded to win 7, onboard sound driver not installed/reconised
I'm using an old time computer. I recently upgraded it to win 7 from xp. The sound didn't work. I checked in device manager and it said that it was a multimida audio controller, but has no driver. I tried driver update, didn't work. If it helps my motherboard says n1996 on it.
Upgraded to 7 Ultimate from Home Premium, and now no sound.
As the title says, I was wondering if reinstalling windows home premium would work, as I have tried disabling drivers, uninstalling and reinstalling drivers. Checked everything on control panel. So would reinstalling home premium help?
Sound & Audio
Upgraded from Vista to Win 7 Ultimate (NO SOUND!)
I upgraded from Vista to Win 7 32 bit on my HP dv9000 series laptop.At first my sound was fine.Then I was doing the updates and there was an optional update for my Conexant High-Definition Audio Driver audio. driver.I regrettably chose to do the optional and now my audio doesn't work whatsoever.In...
Sound & Audio
Just Upgraded - No Sound
Hi. I just updraded from Windows XP to Window 7. Everyone thing works good except my sound. The sound icon in the lower right corned is xed out, and says that no audio ouput device is installed. When I click that to detect for problems it says: Hardware changes might not have been detected. ...
Upgraded to W7. No sound. Creative Xfi card. Help!
I upgraded from Windows XP to Windows 7 Home Premium 32 bit. My sound card is a Creative X-Fi Audio Processor (WMD). I am not sure if that is the actual model name. That is the name that the device manager gives me. RE-installing drivers from Creative doesn't help. Tried the Daniel_K drivers and...
Sound & Audio
Upgraded to Build 7077 - Staticy Sound now
I upgraded (not a clean install) to 7077 today from 7048. I reinstalled the latest Realtek Driver, and my sound is staticy on files played from WMP 12. I had this issue before on both an upgrade and clean install of 7057, which is why I went back to 7048 among other reasons. Anybody have...
Sound & Audio

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:03.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App