Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Can any body help please! - No Display

31 Jul 2009   #1

Windows 7 Ultimate
 
 
Can any body help please! - No Display

Hi I have just installed Windows 7 RTM and I cannot get any sort of display what so ever - The only way I can get a picture in in safe mode - My graphics card is a ATI Raedon X550 -

I have tried using Driver max to see if my driver is out dated but the report I got say`s it`s the latest - I have also tried the ATI website and there latest drivers but I get the error `failed to load driver detection` , At the moment im in safe mode! Please can any one help

My System SpecsSystem Spec
.

31 Jul 2009   #2

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Mike2009 View Post
Hi I have just installed Windows 7 RTM and I cannot get any sort of display what so ever - The only way I can get a picture in in safe mode - My graphics card is a ATI Raedon X550 -

I have tried using Driver max to see if my driver is out dated but the report I got say`s it`s the latest - I have also tried the ATI website and there latest drivers but I get the error `failed to load driver detection` , At the moment im in safe mode! Please can any one help
Hi mike

So whats the status? I would go to ati and grab the correct friver for your vid card. then boot into safe mode and intstall it, and reboot. Might help if we knew your system specs.

Ken
My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2009   #3

Windows 7 Ultimate
 
 

Ken thanks for the help - I am still having the same problem ATI`s graphics driver for 7 or Vista will simply not install I get the error `failed to load detection driver` Again im in safe mode would that have anything todo with trying to load the driver? Thank you for the help . Mike
My System SpecsSystem Spec
.


31 Jul 2009   #4

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Mike could you tell me abt your system, OS (32 or 64) monitor, etc. You using hdmi, or std cable?

Ken
My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2009   #5

win7 ultimate / virtual box
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Mike2009 View Post
Ken thanks for the help - I am still having the same problem ATI`s graphics driver for 7 or Vista will simply not install I get the error `failed to load detection driver` Again im in safe mode would that have anything todo with trying to load the driver? Thank you for the help . Mike
are all the devices on your motherboard installed ??
My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2009   #6

64-bit Windows 8.1 Pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Mike2009 View Post
Ken thanks for the help - I am still having the same problem ATI`s graphics driver for 7 or Vista will simply not install I get the error `failed to load detection driver` Again im in safe mode would that have anything todo with trying to load the driver? Thank you for the help . Mike


FILL OUT YOUR SYSTEM SPECS IF YOU EXPECT ANY REASONABLE HELP!!!!

Get the hint???
My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2009   #7

Windows 7 Ultimate
 
 

Ken im using a 32 bit OS - The graphics card is a ATI Radeon X550 256mb - via VGA , @ ickymay - Thank also for the help - With regards to the devices on my mother board I guess they are installed as device manager says theres no conflict - really appreciate the help guys . Mike
My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2009   #8

Windows 7 Ultimate
 
 

Tews I have just filled out my system specs . Mike
My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2009   #9

Windows 7 Ultimate
 
 

Any ideas any body please - if ok?!
My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2009   #10

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Mike2009 View Post
Hi I have just installed Windows 7 RTM and I cannot get any sort of display what so ever - The only way I can get a picture in in safe mode - My graphics card is a ATI Raedon X550 -

I have tried using Driver max to see if my driver is out dated but the report I got say`s it`s the latest - I have also tried the ATI website and there latest drivers but I get the error `failed to load driver detection` , At the moment im in safe mode! Please can any one help
Mike

Since your display works in safe mode, your monitor and cable are ok. It has to be a driver problem. what rev is the driver?

Ken
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Can any body help please! - No Display





Thread Tools



Similar help and support threads for2: Can any body help please! - No Display
Thread Forum
email body shown as attachment Browsers & Mail
Solved WLM - Search only on subject - not in mail body Browsers & Mail
x8000FFFF, x800B0100, HijackThis log in body Windows Updates & Activation
Send link is not in the body! Browsers & Mail
Any body play these games? Gaming
Google Body Browser Chillout Room
Body Armor for Bad Web Sites Security News

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:24 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33