Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: PC boots then turn to black screen/no signal


29 Oct 2011   #1

Windows 7 x64 Enterprise
 
 
PC boots then turn to black screen/no signal

I can boot fine in safe mode, then I tried disabling the display adapter and rebooted. This worked fine, turned it back on rebooted and it boots to black screen, then eventually says no signal and automatically reboots.

I'm guessing it's a driver issue? I did download the new nVidia driver for my card (GTX 570) but that was a few days ago, and it has been working fine up until today. So I don't really know what the issue is then.

Any body know how I would go about fixing this?

EDIT: Tried a clean installation of the latest nVidia drivers and still no luck.

My System SpecsSystem Spec
.

29 Oct 2011   #2

win 7 ultimate32bit, Win8.1pro wmc 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by BarTmaN View Post
I can boot fine in safe mode, then I tried disabling the display adapter and rebooted. This worked fine, turned it back on rebooted and it boots to black screen, then eventually says no signal and automatically reboots.

I'm guessing it's a driver issue? I did download the new nVidia driver for my card (GTX 570) but that was a few days ago, and it has been working fine up until today. So I don't really know what the issue is then.

Any body know how I would go about fixing this?

EDIT: Tried a clean installation of the latest nVidia drivers and still no luck.
Have a look at this thread here http://www.sevenforums.com/crashes-d...-boots-up.html It may be of use to you
My System SpecsSystem Spec
29 Oct 2011   #3

Windows 7 x64 Enterprise
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by pebbly View Post
Quote   Quote: Originally Posted by BarTmaN View Post
I can boot fine in safe mode, then I tried disabling the display adapter and rebooted. This worked fine, turned it back on rebooted and it boots to black screen, then eventually says no signal and automatically reboots.

I'm guessing it's a driver issue? I did download the new nVidia driver for my card (GTX 570) but that was a few days ago, and it has been working fine up until today. So I don't really know what the issue is then.

Any body know how I would go about fixing this?

EDIT: Tried a clean installation of the latest nVidia drivers and still no luck.
Have a look at this thread here http://www.sevenforums.com/crashes-d...-boots-up.html It may be of use to you
It miraculously started working fine again! But no I did not see that, will check it out if this problem persists!

Thanks
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 PC boots then turn to black screen/no signal




Thread Tools



Similar help and support threads for2: PC boots then turn to black screen/no signal
Thread Forum
restore boots to black screen Backup and Restore
Toshiba Satellite always boots to a black screen Performance & Maintenance
sometimes when my computer boots I get a black screen with mouse General Discussion
Windows 7 Boots to black screen w/ cursor BSOD Help and Support
How to Troubleshoot and Fix a Black Screen after Windows Boots Up BSOD Help and Support
PC boots up but black screen General Discussion
Windows only boots with a black screen BSOD Help and Support

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:45 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33