Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Drivers/adapter not found after install


12 Dec 2011   #1

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Drivers/adapter not found after install

To start, I had Windows 7 Home Premium x64 installed with internet connectivity working perfectly. I decided to place ultimate x64 version on, but now there is no network adapter, no drivers to be found. I really don't even know where to start with getting this fixed. And for some reason two copies of windows 7 appear on start up despite both versions being the same - ultimate x64 editions.

My System SpecsSystem Spec
.

12 Dec 2011   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

ME/XP/Vista/Win7
 
 

You need to download all your drivers from the ASUS website.
My System SpecsSystem Spec
12 Dec 2011   #3

Windows 7 Ultimate x64
 
 

I downloaded all drivers listed under LAN and Wireless on the ASUS website. And I've either no idea what I'm doing or none of them solved this problem.

ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download K53E
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Drivers/adapter not found after install




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:43 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33