Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ACHI Bios question


28 Feb 2012   #1

Windows 7 Home Premium 64/SP 1
 
 
ACHI Bios question

Since getting my SSD - everyone says to make sure your bios settings are changed to reflect this. But I've been in my bios (Phoenix 2.20) and see no option to activate it or change to it.

Am I missing something?


My System SpecsSystem Spec
.

28 Feb 2012   #2

Windows 7 Home Premium 64/SP 1
 
 

Finally found the access to it and it was already set to AHCI - so nevermind
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ACHI Bios question




Thread Tools



Similar help and support threads for2: ACHI Bios question
Thread Forum
BIOS POST configuration question Performance & Maintenance
Upgrading BIOS quick question General Discussion
Question in Relation to Dual BIOS General Discussion
BIOS Question!! Drivers
Beta Bios question Drivers
A question regarding some options in my bios ! Hardware & Devices
Memory, BIOS, Windows 7 64-bit question Performance & Maintenance

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:48 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33