Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: installing windows 7 "No device drivers were found"


15 Dec 2012   #1

windows 7
 
 
installing windows 7 "No device drivers were found"

I have a HP ML110g5 server which I have disconnected the smart array and connected a HDD via sata directly to the motherboard.
when installing windows 7 "No device drivers were found etc."
does anyone know where I can get the drivers (I assume for the HDD) so windows will recognise where to install windows.
Bios does recognise the HDD.
the HDD model is 9ca152-784 by seagate

at a loss?

jas

My System SpecsSystem Spec
.

15 Dec 2012   #2

win 7 ultimate32bit, Win8.1pro wmc 32bit
 
 

Hi jls6872, Welcome to the forums, Here is the link to the drivers HP ProLiant ML110 G5 Server*-* Download drivers and software - HP Business Support Center The OS is for the windows server edition ,Use these drivers and install in compatibility mode , Theoretically these drivers should work for you but I am not 100% certain
My System SpecsSystem Spec
Reply

 installing windows 7 "No device drivers were found"




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:42 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33